Henni Parkkinen odottavaisena tulevaan kauteen
KaDy Edustus naisetJulkaistu: 21.07.2021 12.17

Henni Parkkinen odottavaisena tulevaan kauteen

Dynamon kentälle tuo punamustaa vahvaa kokemusta Henni Parkkinen. Rohkeutta, taitavaa pelitapaa, heittäytyvää puolustamista - meidän Hennistä löytyy kaikkea!

#14 Henni Parkkinen

Edellisellä kaudella maalisaldoksi kertyi seitsemän maalia, mutta nyt on aika kääntää jo katseet tulevaan kauteen: “Tulevaan kauteen lähden odottavaisella mielellä. Pelaajamuutosten myötä joukkueella on isoja saappaita täytettävänä niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella. Näen sen kuitenkin ennen kaikkea mahdollisuutena - etenkin joukkueen nuoremmille pelaajille.”

Joukkueen itseluottamus on kasvanut valmentaja Mikko Kytölän käsissä ja Henni miettii tulevan kauden tavoitteita: “Kauden tavoite on parantaa sijoitusta. Se vaatii vielä paljon työtä, mutta uskon että olemme nyt joukkueena valmiimpia menestymään.”

Hennin mietteet tulevan kauden joukkueesta: “Meillä on kasassa motivoitunut ja sitoutunut porukka. Potentiaalia riittää ja seura pitää sopivan nuorekkaana.”

Futsal värittää taitavan KaDy-taiturin elämää: “Futsal on elämäntapa jossa sosiaalinen aspekti on vahvasti läsnä. Erityisesti kun seurassa on kaksi liigajoukkuetta ja taloudessa kaksi futsalpelaajaa. Lajina se tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita fyysisesti ja mentaalisesti.”

Kauteen valmistautuminen on laittanut miettimään myös omia tavoitteitaan: “Tavoitteena kaudelle on parantaa lajitaitojen lisäksi erityisesti päätöksentekoa pelitilanteissa. Ja kuten aina, tehdä enemmän pisteitä kuin edelliskaudella.”

"Henni on taistelija, joka on valmis pelaamaan tilanteet loppuun asti fyysisyydestä tinkimättä. Etenkin puolustussuuntaan arvokas, koska hänestä on vaikea mennä ohi. Toivon, että hyökkäysvaiheessa Hennin nopeus voidaan tulevalla kaudella valjastaa vielä paremmin joukkueen eduksi." miettii vahvaa puolustajaansa valmentaja Kytölä.