(voimassa vain pandemian tai pandemiarajoitusten aikaan)

Kampuksen Dynamo pelaa sekä miesten että naisten futsal-liigaa, lajin korkeinta sarjatasoa. Miesten kotipelejä Monitoimitalolla on 11 ja naisten kotipelejä on 11 (joista osa peleistä voi joinain kausina olla Huhtasuon koulukeskuksessa).

Monitoimitalo, Kuntoportti 3, Jyväskylä


Koronarokotukset

Olympiakomitea suosittelee kaikille urheilijoille, valmentajille, huoltajille ja taustahenkilöille kahta koronarokotusta tartuntojen ehkäisemiseksi sekä terveysturvallisuuden varmistamiseksi matkustettaessa ja kokoonnuttaessa urheilun harjoitus- ja kilpailutoiminnan vuoksi. Kolmannen koronarokotuksen suhteen seurataan THL:n ohjeita.

Maskien käyttö pelitapahtumissa

Järjestäjät käyttävät pelitapahtumassa maskeja poikkeuksetta. Pelitapahtuman aikana pelaajat ja päävalmentaja on vapautettu maskin käytöstä, muuta toimihenkilöt myös teknisellä alueella käyttävät maskia.

Suosittelemme vahvasti tapahtumissamme maskien käyttöä ja meiltä saa ilmaisen maskin tarvittaessa käyttöön lipunmyynnin yhteydestä. Huomioithan kuitenkin että maski on hyvä ottaa käyttöön jo hallille tultaessa, jotta saat parhaan mahdollisen turvan sen käytöstä.

Jos olet estynyt käyttämään maskia, suosittelemme pelin seuraamista yläkatsomosta, jossa turvavälit on mahdollista pitää alakatsomoa suurempina.


Noudatathan turvallisen tapahtuman ohjeita:

Ottelutapahtumaamme ei saa osallistua, jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä löytyy esimerkiksi THL:n nettisivuilta

Osallistumalla ottelutapahtumaamme asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

HUOM!

  • Älä tule tapahtumaan, jos olet sairas tai sinulla on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Saavu ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.
  • Huolehdi käsihygieniasta (pese kädet ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla hallilla).
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä (kasvomaskeja on jaossa lipunmyynnissä, suosittelemme oman kasvomaskin mukaan ottoa, jotta olet suojattuna myös tullessasi hallille).
  • Yski ja aivasta oikein – käytä nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
  • Noudata vähintään 1–2 metrin turvaväliä.
  • Vaikka sinulla olisi jo rokotukset, pyydämme silti noudattamaan tapahtumaa varten laadittua ohjeistusta turvallisesta ottelutapahtumasta

Jos sinulla on taudin oireita, tai epäilet olleesi altistunut taudille – katso peli turvallisesti kotikatsomossa online striimin ansiosta Ruutu+ suoratoistopalvelusta.

Monitoimitalon katsomossa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan saat valita oman istumapaikkasi. Voit istua vierekkäisillä paikoilla oman seurueesi kanssa, mutta jätä muihin katsojiin riittävä turvaväli. Älä vaihda istumapaikkaa kesken ottelua, pidä sama paikka alusta loppuun saakka.

Voit käyttää kahvio- ja ravintolapalveluja ottelun aikana mutta pyri käyttämään liikkumiseen katsomolohkon lähintä kulkuväylää kahviokäytävälle. Muista liikkuessasi pitää riittävää turvaväliä ja ole kärsivällinen, vaikka joutuisit hetken jonottamaan.

Monitoimitalon katsomossa ei valitettavasti ole erillistä pyörätuolikatsomoa. Pyörätuolipaikat ovat katsomolohkojen välisten käytävien päässä. Huomiothan liikkuessasi heidät ja pidä riittävät etäisyydet.

PALVELUT JA ANNISKELU

Kahviokäytävältä löydät kahviomme ja Monitoimitalon lounaskahvilan. Käytävältä löytyy myös WC:t ja käsien desinfiointipisteet. Poikkeustilan vuoksi suosimme maksamisessa lähimaksua ja pisteissämme on käytössä maksupäätteet sitä varten.

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Turvallisuussyistä otteluihin on rajoitettu yleisömäärä, joten ostathan liput ennakkoon. Liput

ostettavissa Nettilipun kautta. Ostamalla lipun etukäteen vältät myös kontaktitilannetta

lipunmyynnissä.

KAPASITEETTI 600 katsojaa

Monitoimitalon kapasiteetti futsalottelulle on 1050 katsojaa. Otteluihin otetaan maksimissaan 600 katsojaa, joten katsomoissa on riittävän väljää ja mahdollisuudet hyviin turvaväleihin ja -etäisyyksiin ovat kunnossa. Istuinriveistä käytetään vain joka toinen ja penkit on merkitty selvästi pidettäväksi tyhjinä. Noudatamme voimassa olevia rajoitteita, ja olemme valmistautuneet rajaamaan katsojamäärää myös mainittua määrää pienemmäksi.

Myös monitoimitalon yläkatsomo on käytettävissä, säilytä kuitenkin turvaväli pelejä kuvaavaan henkilöstöön.

Jos katsojamäärä täyttää katsomon eri lohkot (alakatsomo 3 lohkoa, yläkatsomo 2 lohkoa), tehdään poistuminen katsomoista erissä kuuluttajan ohjeen mukaisesti. Näin vältetään poistumistiellä ruuhkaa ja eri lohkojen katsojien kohtaamista.

Huomioithan että noudatamme viranomaismääräyksiä katsojamäärän suhteen, joten katsojamäärä voi olla ilmoitettua pienempi.

ENNAKKOMYYNTIPISTEET

Osta liput ennakkoon, niin vältät ruuhkaa ja turhia kontakteja tullessasi hallille. www.nettilippu.fi --> KaDy

KUULUTUKSET

Kuuluttajalla on ohjeet kuuluttaa turvaväleistä, käsidesin käytöstä ja kasvomaskeista tasaisesti pelin aikana. Noudatamme Palloliiton antamia kuulutusohjeita Covid-2019 tilanteessa. Kuuluttaja kuuluttaa myös siitä, että ottelutapahtuman aikana ei yleisö voi tulla kenttäalueelle missään tilanteessa, edes ottelutapahtuman jälkeen.

PELAAJAT JA KATSOJAT

Pelaajien sisääntulo halliin on eri ovista kuin yleisön. Pelaajat, joukkueen taustahenkilöt ja ottelutapahtuman toimihenkilöt ja erotuomarit eivät liiku alueella kahvila-alueen ja katsomoalueen puolelle. Vierasjoukkueelle tarjotaan kahvit pukukoppiin, joten tarvetta kahviopalveluille ei ole. Kenttäalueella on korkeintaan 50 henkilöä Palloliiton ohjeen mukaisesti. Näin minimoidaan pelaajien ja katsojien kohtaaminen.

Pukukopeissa on riittävät turvaetäisyydet, ja sekä kotijoukkueen että vierasjoukkueen käytössä on käsidesit ja tarvittaessa kasvomaskit. Joukkueen koon vaatiessa, tarjoamme joukkueen käyttöön kaksi pukutilaa. Myös erotuomareille ja ottelutapahtuman toimihenkilöille on varattu käsidesit ja kasvomaskit. Erotuomarit käyttävät isoja pukukoppitiloja säilyttääkseen turvavälit.

Pelin aikana pelaajilla on omat liivit, kun suorittavat lämmittelyä kenttäalueen reunalla. Jokaisella on henkilökohtainen liivi. Pelaajat ja taustahenkilöt noudattavat ennakko-ohjeita, jokainen pelaaja saapuu tapahtumiin ennakkotarkastettuna (oma tarkastus, lämmön mittaus ja oma-arviolomakkeen täyttäminen) Järjestämme kaikille pelaajille oman istuimen kentän reunalle (normaalia enemmän vaihtopenkkejä). Kenttäalue puhdistetaan ennen peliä ja tauoilla ja tarvittaessa pelin aikana. Pelaajat eivät kättele ottelutapahtumassa toisiaan eikä erotuomareita.

Pelitapahtumat pallot desinfioidaan.

Ottelutapahtumassa Kampuksen Dynamon toimihenkilöt käyttävät kasvomaskeja. (lipunmyynti, kahvio, toimitsijat)

Kampuksen Dynamo sitoutuu turvallisten kotiottelutapahtumien järjestämiseen ja kehitämme aktiivisesti tapahtumien turvallisuutta yhteistyössä Palloliiton kanssa.

Kampuksen Dynamon turvallisuusvastaava

Matti Nieminen

matti.e.nieminen@jyu.fi

puh. +358 50 5643980


MIESTEN FUTSAL-LIIGA 2021-22, Jyväskylän Monitoimitalo

Runkosarja

KaDy - SoVo su 19.9.2021 klo 16.00 (HUOM! Muuttunut kellonaika)

KaDy - AU la 25.9.2021 klo 16.00 SUONENJOEN UUSI MONITOIMITALO (Lintharjun liikuntahalli)

KaDy - FC Kemi ke 20.10.2021 klo 19.00

KaDy - GFT la 23.10.2021 klo 13.30

KaDy - TPK la 27.11.2021 klo 16.00

KaDy - JoSePa ti 7.12.2021 klo 19.00

KaDy - Mad Max su 9.1.2022 klo 16.00

KaDy - Akaa Futsal la 26.2.2022 klo 14.00

KaDy - Vieska Futsal su 27.2.2022 klo 16.00

KaDy - Riemu ke 16.3.2022 klo 19.00

KaDy - ToPV la 2.4.2022 klo 16.00

NAISTEN Futsal-Liiga 2021-2022

KaDy - GFT 31.10. klo. 14:00 Huhtasuo

KaDy - FTK-Tornio 28.11. klo. 16:00 Monnari

KaDy - MuSaFutsal 4.12. klo. 16:00 Huhtasuo

KaDy - RaiFu 5.12. klo. 17:30 Monnari

KaDy - PJK 18.12. klo. 16:00 Huhtasuo

KaDy - FC Halikko 19.12. klo. 16:00 Monnari

KaDy - FC Sport J 8.1. klo. 16:00 Monnari

KaDy - Ylöjärven Ilves 15.1. klo. 16:00 Monnari

KaDy - Ilves FS 30.1. klo. 14:00 Huhtasuo

KaDy - FC Nokia 26.2. klo. 17:00 Monnari

KaDy - HIFK FS 13.3. klo. 14:00 Monnari/Huhtasuo

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.