Tiedottaja, viestinnän osaaja

Tiedottaja hallinnoi seuran viestintäkanavia painottaen verkkosivujen sisältöön ja sieltä sosiaalisen median kanaviin jaettaviin uutisiin. Tiedottaja jakaa sisällöntuottajan tuottamaa sisältöä sopiviin kanaviin sekä tuottaa itsekin viestintäsisältöjä seuran ohjeiden ja pyyntöjen mukaan.

Kampuksen Dynamo on tuottanut vuosia sisältöä Palloliiton futsal viestinnälle, aihealueena miesten liiga. Jos sopimus jatkuu, on kaudella 2021-2022 tarjolla taas mielenkiintoista tekemistä sarjaviestinnän, pelaajauutisinnoin, liigan seuraamisen saralla. Viestintään tarvitaan kiinnostusta lajiin, innostusta kirjoittamiseen ja taipumista viikonloppuaikatauluun pelikalenterin mukaisesti.

Tehtävä voi sopia opiskelijalle, joka haluaa kerryttää kokemusta viestintätehtävistä, tiedottaja ja viestinnän tiimissä mukana oleva henkilö saa arvokasta kokemusta viestintä- ja markkinointitehtävistä. Tai jos olet jo viestinnän ammattilainen ja palat innosta kirjoittaa suomalaisesta futsalista varmasti luettaviin pääkanaviin, tarvitsemme sinua!

Viestintää koordinoi Samu Kytölä

samu.kytola@gmail.com

Sisällöntuottaja sosiaalisen median kanaviin

Sisällöntuottaja suunnittelee ja tuottaa sisältöä Kampuksen Dynamon sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille. Seuran KaDyFutsal Facebook sivusto on kaikkien joukkueiden yhteinen viestintäkanava, FB sivustot yhdistettiin kesällä 2021. Tavoitteena on molempien liigojen ja muiden sarjojen tasapuolinen viestintä. Instagram kanavat ovat joukkuekohtaiset. Twitteriin toteutetaan peliseuranta.

Sisällöt voivat liittyä ottelutapahtumiin, KaDyn eri joukkueisiin ja eri sarjatasoihin, liiga- ja muihin pelaajiin, harrasteryhmiin ja muuhun seuratoimintaan. Materiaalia voidaan tuottaa tekstinä, kuvana ja grafiikkana sekä videona. Kaikessa materiaalissa noudatetaan seuran graafisia ohjeita. Kuvakäsittelytaidoista on apua, graafiset pohjat ovat muokattavissa Photoshopilla.

Markkinointiviestintä on tärkeä osa sosiaalisen median kanaviemme viestintää. Laadukkaasti toteutettua tuotesijoittelua, kumppaniemme esille tuomista ja muuta kaupallista sisältöä. Markkinointiviestintää upotetaan tasaisesti muuhun viestintään. Lisäksi KaDy jakaa Futsal-Liigaseurat ry:n materiaaleja tekemänsä sopimuksen mukaisesti.

Sisällöntuottaja saa arvokasta kokemusta viestintä- ja markkinointisisällön tuottamisesta. Tehtävä voi sopia esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kerryttää viestintä- ja markkinointiosaamista käytännön työn kautta, mutta myös suuren KaDy-sydämen omaavalle media-ammattilaiselle. Tehtävästä voi pilkkoa itselleen juuri sopivan palaisen toteutettavaksi.

Markkinointiviestintää ja sosiaalisen median kanavia koordinoi Kirsi Nummela

kirsi.nummela@kampuksendynamo.com