Perhefutsal starttaa lokakuussa 2021 ja on viikottain Harjun koulun salissa sunnuntaisin klo 15.00

Ilmoittautuminen avautuu syyskuun 2021 alussa. Ryhmän maksimikoko on 12 lasta vanhempineen.

Perhefutsaliin osallistuu aina lapsi vanhemman, isovanhemman tai muun huoltajan tai vaikka kummitädin kanssa - nyt on yhdessä tekemisen aika! Perhefutsal on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Tämän tunnin ajaksi suljetaan kännykät ja keskitytään vaan nauttimaan liikunnan ilosta lapsen kanssa.

Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Perhefutsal on perheen pienempien (3-4-vuotiaiden lasten) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa yhdessä touhuten innostutaan maagisen pallon avulla liikunnasta. Syksyllä 2021 Perhefutsal on tarkoitettu v. 2017-2018-syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta (sisarukset). Osallistujamaksu on lapsikohtainen.

Kampuksen Dynamon Perhefutsal toteutetaan osana Palloliiton perhefutis toimintaa:

  • Perhelähtöinen toiminta
  • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
  • Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
  • Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
  • Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
  • Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
  • Aikuiselle omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Mitä mukaan: sisäurheiluvaatteet, sisäurheilukengät tai muut tossut. Perhefutsalissa ei ole kyse välineistä vaan tekemisen ilosta. Kampuksen Dynamo tarjoaa pallot ja perhefutsaliin perehtyneet ohjaajat.

MAKSUT

Perhefutsal-kerhon 3 kk jakson hinta on 60 euroa / lapsi, sisältäen ohjauksen, olosuhteet, vakuutuksen ja pelaajalisenssin. Vanhemmat ovat mukana maksutta.

Perhefutiksessa voi käydä kokeilemassa ensimmäisen kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen maksu tulee maksaa, tai paikka peruuttaa kirjallisesti ennen 2. harjoituskertaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@kampuksendynamo.com (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä!).

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen ennen ensimmäisten harjoitusten alkua. Jos jäät varapaikalle, otamme sinuun pian yhteyttä varapaikan ja/tai vaihtoehtoisen paikan tarjoamiseksi. Huomioithan että peruuttamattomat paikat ovat maksullisia

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.