Kumppanit Futsal-liigakaudelle 2021-2022

Olemme vuosia tehneet Jyväskylän talousalueen yritysten kanssa yhteistyötä, ilman kumppaniyrityksiä ei olisi voitu kirjoittaa tätä menestystarinaa. Tarinamme vahvistuu entisestään kun pelaamme pääsarjatasolla sekä naisten että miesten liigaa ja vielä junioriliigoja. Eurokentätkin kutsuvat jälleen miesten joukkuetta, joka vahvisti keväällä 2021 kolmannen peräkkäisen Suomen Mestaruutensa.

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

KaDy etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita olemaan esillä kumppaninamme seuran molempien liigojen ottelutapahtumissa, junioritoiminnassa, sähköisissä medioissa ja/tai yhteistyökumppaneiden välisessä viestinnässä - yhteistyökumppaniemme kautta avautuu mahdollisuuksia myös mainontaan autojen kyljissä, printtimediassa ja myös laadukkaiden mainosvideoiden tuottaminen onnistuu. Monipuolisten näkyvyysvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme yrityksille myös lippupaketteja kotiotteluihimme, asiakastilaisuuksia kotiotteluidemme yhteydessä sekä futsalia ja/tai muuta liikunnallista sisältöä sisältäviä virkistyspäiviä - pyrimmekin etsimään aktiivisesti kullekin kumppanillemme sopivimmat vaihtoehdot tarjonnastamme!

Niin futsal kuin myös KaDy ovat vahvassa nosteessa; harrastaja- ja yleisömäärät kasvavat, lajin näkyvyys lisääntyy niin lehdissä kuin TV:n puolellakin ja Jyväskylän futsal-lippulaiva Dynamo taistelee jälleen ensi keväänä Suomen mestaruudesta - myös sinun yrityksesi on tervetullut menestystarinaamme mukaan! Molemmat futsalliigat siirtyvät näkymään Ruutu+ palvelussa, joten kumppanimme saa näkyvyyden myös valtakunnallisesti lajin suosittujen streamlähetysten parissa.

Mikäli näet KaDyn potentiaalisena yhteistyökumppanina yrityksellesi, otathan yhteyttä KaDyn myyntipäällikköön Kirsi Nummelaan (puhelin: 044 529 2126, sähköposti: kirsi.nummela@kampuksendynamo.com) niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin! Laittele vaikka viestiä niin lähetämme markkinointiesitteemme tulevalle kaudelle - se kertoo täyden tarinan kumppanimme mahdollisuuksista.

Muutamia yhteistyökumppaneita esittelyssä:

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista.

Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi suurella osalla KaDyn pelaajista ja taustahenkilöistä on joko yliopistotutkinto alla tai -opinnot edelleen käynnissä. KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on myös edustanut yliopistoa menestyksekkäästi sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.

Semma Oy

Semma Oy on maukkaita ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1997 nimellä Sonaatti Oy. Semma on tehnyt yhteistyötä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö on syventynyt vuosien varrella ja Semman ravintolatoiminta Jyväskylän yliopiston kampusalueella on tullut tutuksi monelle KaDy:n pelaajalle ja kannattajalle.

- Yhteistyötä KaDy:n kanssa on ollut luonteva jatkaa tällekin kaudelle. Energinen, laadukas ja elämyksiä tuottava seura sopii hyvin meidän arvomaailmaamme ja tukee vahvaa paikallista brändiämme, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen kertoo.

KaDyn mukana menestystarinaa rakentamassa ovat aikaisemmilla kausilla edellisten lisäksi mm. seuraavat yritykset:

Ahjokadun Kebab Pizzeria
Amarillo Jyväskylä
ArtRuska
Beach & Jump Park
Brado
Crossfit 40100
Hotelli Alba
Impulstukku
Inmeco Oy Rakennuskonsultit
Intersport Jyväskylä Tourula
Joma
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka
Jyväsmuutot
K-Citymarket Keljo
K-Citymarket Palokka
K-Citymarket Seppälä
Konehuone Jyväskylä
Kuusakoski
Lebbiz Productions
Loistokoti
LämpöYkkönen
Monnarin lounaskahvila
Mundus Aer
Neste K-Savela
Nosto ja Kuljetus Ruuska
Olikos Naulakot
OP Keski-Suomi
Painotalo ÄSSÄ
Pakkasmarja
Peab
Power Jyväskylä Palokka
Puls Nutrition
Puistokadun Kebab Pizzeria
Rakennus ja Saumaus Sälli
Revolution JKL
Sanomalehti Keskisuomalainen
Seppälääkärit
Soljuva Taloushallinto
Sulun Kiinteistönhoito
Suomen Brodeeraus
Tilausliikenne Paajanen
Vaatetusliike Aaron's
Valtra
VENN
VRP Keski-Suomi