Dynamo-kortit 2021-2022

Katse jo ilolla ja ylpeydellä kohti tulevaa, kohti kautta 2021-2022. Huikeat Dynamo-joukkueet ansaitsevat uuden Dynamo-kortin, jolla ovet aukeavat kaikkiin Kampuksen Dynamon joukkueiden peleihin ja tulevalla futsalkaudella räjäytetään kotisalien katot kannustavien fanien toimesta kun vihdoin saadaan koronan jälkeen täyttää katsomot. Ei ole mitään parempaa kuin pelata täydelle katsomolle, kuulla Dynamo-huudot ja nähdä, kun yleisö nousee seisomaan kauniin maalin jälkeen. Tämä on meidän yhteinen juttu, yhteiset tunteet ja yhteinen haave. Matkaa mitalien ripustamiseen kaulaan 2022 keväällä on vielä jonkin aikaa, mutta käydään käsi kädessä yhteiseen matkaan, eiköhän kuitenkin taistella miehille jälleen mestaruutta - jo neljättä peräkkäin ja naisille komeaa sijoitusta pudotuspelivaiheessa!

Ja Dynamon fanit kohtaavat jyväskyläläisten yritysten terasseilla, kuntosaleilla, popsien perjantaipizzaa yhdessä, haastaen itseään vaikka yläköysikiipeilyn kurssilla. Yhdessä – nauttien “kaksi yhden hinnalla” -eduista, yhdessä – vaikkapa auttaen toinen toistaan muutossa ja pakaten tavarat KaDyn kumppanin muuttolaatikoihin. Dynamo-kortti tarjoilee myös ensi kaudella huikean listan etuja.

Katsomomme ovat aina avoimena alle 7 -vuotiaille, jotka voivat valitessaan ottaa vanhemmankin mukaan nautiskelemaan huippufutsalista. Aikuisten Dynamo-kortilla seuraat pelit läpi koko vauhdikkaan runkosarjan, mutta Premium-kortti on sen kannattajan valinta, joka vie joukkueita myös pudotuspeleihin ja mitaleille saakka. Premium Dynamo-kortti liekehtii käsissä, pullakahvit on tarjolla liigapeleissä ja kaulaan saa laitettavaksi juhlavuoden kannattajahuivin.

Eri korttivaihtoehdot:

  • Dynamo-kortti, Premium: 150 euroa (sis. sisäänpääsyn myös pudotuspeliotteluihin ja pullakahvi runkosarjan peleissä sekä 3 kk katseluoikeuden Ruutu+palveluun)
  • Dynamo-kortti, aikuiset: 80 euroa
  • Dynamo-kortti, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, 7-17-vuotiaat ): 50 euroa

Osta Dynamo-korttisi Nettilipusta, liput tulevat myyntiin 1.9.2021 Voit samalla napsauttaa ostoskoriin myös kannattajajäsenyytemme.

Klikkaa tästä ostamaan kausikorttiasi!

Dynamo-kortilla saat lukuisia yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja, luothan ostoksesi yhteydessä Nettilippu-tunnuksen ja annat luvan tarjousten lähettämiseen, jotta pääset hyödyntämään näitä kauden aikana!