Aliisa Terävä toivoisi kauden jo alkavan!
Julkaistu: 25.07.2021 11.53

Aliisa Terävä toivoisi kauden jo alkavan!

Naisten liigajoukkueen toinen maalivahti on Aliisa Terävä. Dynamossa pelaavat kaksoset Aliisa ja Vilma ovat syntyneet 2004.

#29 Aliisa Terävä

“Tavoitteita itselläni on paljon ja tällä hetkellä haluan vain kehittää omia taitoja, jotta ne kantaisivat mahdollisimman pitkälle futsalissa. Olisi mahtavaa päästä tulevaisuudessa maajoukkueeseen ja jos vihdoinkin saataisiin tytöillekin juniorimaajoukkue, niin tavoitteena olisi päästä sinne pelaamaan.”

Naisten joukkueen maalivahtivalmennuksesta vastaa Niila-Ville Laitinen. “Kehitettävää itselläni on puhtaassa tekniikassa ja varmuutta maalilla pitäisi saada enemmän. Nipen valmennuksessa olen oppinut paljon ja uskon että pikkuhiljaa sitä varmuutta pelaamiseen saan kauden aikana.”

Maalivahdin paikka kentällä ei ole itsestään selvä valinta junioripelaajalle, futsalissa maalivahdin rooli on erittäin merkittävä. Aliisa on kuitenkin jo tehnyt varman valintansa. “Nuorempana jalkapalloa pelatessa maalivahtina olo oli itselleni kaikista luontevinta ja siinä roolissa olen pysynyt. “

KaDyn naisten liigajoukkueen lisäksi seurassa on Naisten Ykköstä pelaamaan lähdössä oleva joukkue. Aikanaan kun tytöt olisivat nousseet liigaan ja joukkueet yhdistettiin, luovuttiin Ykkösen paikasta. Nyt tulevalle kaudelle avautui uudelleen mahdollisuus ja Dynamossa on huomattu tarve kovemmille ja kilpailullisemmille peleille naisten kakkosjoukkueelle. “Tulen pelaamaan naisten ykkösessä ensi kaudella ja odotan sitäkin innolla. Viime kaudella, T18 joukkueen pelit olivat koronan takia vähäiset, mutta nyt Ykköseen siirtyessä päästään pelaamaan paljon ja sitä kautta kehittymään joukkueena vielä enemmän.”

Aliisa naisten liigapelin maalilla 21.2.2021 KaDy-FC OPA:

Oma kaksoissisko löytyy naisten liigajoukkueesta kenttäpelaajana: “Futsal on tosiaan iso juttu perheessämme ja kotoa tuleva tuki mitä saadaan siskoni kanssa on suuri. Ollaan Vilman kanssa melkein aina pelattu samoissa joukkueissa jalkapallossa ja nyt sitä on ollut kiva jatkaa futsalin puolella.” Tyttöjen äiti Raija Saukko toimii naisten liigajoukkueen joukkueenjohtajana ja isä Mika Terävää kuullaan naisten kotipelien kuuluttajana.

Ja vielä terveiset joukkuekavereille ja joukkuetta seuraaville faneille: “En vain millään malttaisi odottaa kauden alkamista :)”

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.