22-vuotias Heidi Malkki jatkaa punamustissa!
KaDy Edustus naisetJulkaistu: 02.08.2021 13.05

22-vuotias Heidi Malkki jatkaa punamustissa!

#9 Heidi Malkki

Edellisellä kaudella KaDy-uransa aloittanut Malkki kuuluu naisten liigan nopeimpiin pelaajiin, joka näkyy hienoina laitaohituksina hyökkäyspäässä ja uhrautuvina sprintteinä pivotin paikalta puolustamaan omaa maalia.

“Viime kaudesta jäi joukkueen osalta hyvät fiilikset sillä osoitettiin olevamme kova ja hyvää futsalia pelaava joukkue ja pystyimme nauttimaan pelaamisesta. Toivon että tulevalla kaudella pystymme pelaamaan omalla tasollamme joka pelissä, sekä pelaamaan paremmin ja monipuolisemmin joukkueena nyt kun kaikki tuntee toisensa paremmin.”

Viime kaudella pelaamista haittasi alkukaudesta tullut loukkaantuminen, mutta Malkin sitkeä kuntoutus on tuottanut tulosta ja peluri lähtee toiveikkaana tulevaan kauteen:

“Omalta osalta kausi ei sujunut ihan odotetusti, koska alkukausi meni lähinnä uuden opettelussa ja just kun tuntui että alkoi pääsemään kunnolla mukaan, niin tuli loukkaantuminen ja loppukausi meni lähinnä siitä kuntoutuessa. Ens kauden tärkein tavoite onkin pysyä kunnossa jotta pystyn kunnolla kehittymään ja nauttimaan futsalista!”

“Selkein vahvuuteni on nopeus jota pystyn toivottavasti vielä paremmin tulevalla kaudella hyödyntämään. Lisäksi minulla on kova motivaatio treenata ja oppia uutta. Etenkin tekniset asiat sekä pelin lukeminen vaatii vielä kehittämistä sekä pelivarmuuden saaminen, joka tulee varmasti kokemuksen myötä.”

Ahkerasti treenaava Heidi opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikunnanopettajaksi. Kahteen asiaan panostaminen voi tuottaa haasteita arjessa:

“Välillä opiskelun ja urheilun yhdistäminen tuntuu vähän hankalalta etenkin jos koulussa on ollut paljon liikuntaa ja illalla on vielä treenit. Viime syksy tuntui aika raskaalta, joten tänä vuonna pitää kiinnittää vielä enemmän huomiota palautumiseen.”

Heidi näkee korkeatasoisen valmennuksen ja motivoituneet joukkuekaverit erinomaisena ympäristönä kehittyä ja menestyä:

“Tässä vaiheessa tavoitteena on kehittyä mahdollisimman hyväksi pelaajaksi jotta pystyn auttaa joukkuetta menestymään. Koen että täällä kehittymiseen on hyvät edellytykset, sillä ympärillä on taitavia pelaajia joilta oppii paljon ja jotka haastavat koko ajan tekemään täysillä. Lisäksi valmennus on todella laadukasta ja koen kehittyneeni valtavasti jo lyhyessä ajassa.”