REKRY: Paikka tarjolla urheilumyyjälle
SeuraJulkaistu: 19.01.2021 00.00

REKRY: Paikka tarjolla urheilumyyjälle

Mukaan Kampuksen Dynamon myyntiin!

Kampuksen Dynamo on urheiluseurana myyntituotteena erinomainen, seurassa pelataan korkeinta sarjatasoa - futsalliigaa - sekä miehissä että naisissa ja nuoret taistelevat sarjojensa kärkisijoista monessa ikäluokassa ja kehitämme toimintaamme ja koko lajia Suomessa. Tuotteistamme Kampuksen Dynamon myyntikokonaisuutta ja yhteistyökumppanimme saa näkyvyyden futsalin suomalaisessa kärkiseurassa. KaDysta kasvaa maajoukkuepelaajia ja lajin huippuosaajia, seuramme on arvostettu ja tunnustettu myös kansainvälisesti.

Rekrytoimme

MYYJÄN

jonka tehtävänä on kontaktoida talousalueemme yrityksiä ja rakentaa yhteistyökumppanuuksia, joilla menestyvän urheiluseuran media-arvo saadaan parhaiten käyttöön ja kumppanuuksista pyritään rakentamaan vuosia kestäviä yhteistyökuvioita!

Voit olla myynnin ammattilainen tai aloitteleva tekijä, meiltä saat vahvan tuen työtehtävän hoitamiseen ja mielenkiintoisen salkun hoidettavaksesi.

Palkkaus on provisioperusteinen.

Työtehtävän voi hoitaa myös muualta kuin Jyväskylästä käsin.


Lisätietoja tehtävästä

Kirsi Nummela, puheenjohtaja, sähköpostitse kirsi.nummela@kampuksendynamo.com

Jussi Väisänen, myyntipäällikkö, puh. +358 40 5776458 tai jussi.vaisanen@kampuksendynamo.com


Hakemukset 1.2.2021 mennessä osoitteella kirsi.nummela@kampuksendynamo.com

Haethan mahdollisimman pian tehtävään, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.