Futsal haltuun mestarien johdolla – tutustu lajin saloihin Kytölän ja Savolaisen opeilla
SeuraJulkaistu: 16.06.2023 23.31

Futsal haltuun mestarien johdolla – tutustu lajin saloihin Kytölän ja Savolaisen opeilla


Onko seurasi vasta futsalpolkunsa alussa? Vai oletteko kenties itsekin jo konkareita? Pitkäaikaiset maajoukkuetähdet Mikko Kytölä ja Juha-Matti Savolainen voivat viedä seuranne futsalharjoittelun uudelle tasolle!

Futsalin lajipäivät joukkueille tai seuroille

Mikko Kytölän ja Juha-Matti Savolaisen futsalin lajipäivät on tarkoitettu yksittäisille joukkueille tai koko seuroille, jotka haluavat nostaa futsalosaamisensa uudelle tasolle. Futsal on myös tehokas tapa kehittää pelaajien ominaisuuksia jalkapallon puolella. Futsalin harjoittelun on todettu kehittävän mm. 1v1-pelaamista, nopeutta- ja suunnanmuutoskykyä sekä pelinlukutaitoa. Lajipäivän harjoitukset valitaan joukkueen/seuran tavoitteiden mukaan.

Futsalin lajipäivät on suunnattu sekä juniori- että aikuisjoukkueille ja heidän valmentajilleen. Yhteen ryhmään voi osallistua 20 lasta tai nuorta, mutta seura voi myös ostaa useamman ryhmän saman päivän ajalle.

Käytännössä lajipäivä sisältää esimerkiksi kaksi palloharjoitusta (harjoitusten kesto 60-90min). Halutessaan seura voi myös ostaa pelaajille suunnatun videopalaverin tai valmennukselle suunnatun videoanalyysin osana lajipäivää.

Futsalin perusteet haltuun

Futsalin perusteet haltuun -kokonaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu juniorijoukkueille, joilla ei ole vielä kokemusta lajinomaisesta harjoittelusta.

Futsalin perusteet haltuun -kokonaisuudesta voidaan räätälöidä esimerkiksi 1–4 päivän mittainen harjoittelupaketti. Jokaisena päivänä ryhmä harjoittelee kerran maajoukkuetähtien johdolla. Tapahtumien ryhmien maksimikoko on 30 osallistujaa, mutta ryhmiä voidaan tarvittaessa tehdä useita, joten kaikille halukkaille löydetään paikka tapahtumasta. Kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi:

  • Futsalin lajiesittely pelaajille ja valmennukselle
  • 2–4 harjoitusta, joissa huomioitu myös maalivahdit
  • Päivän harjoitusten materiaalit ja ohjeet harjoitusten suorittamiseen

Lisämaksusta seura voi myös ostaa tapahtuman yhteyteen valmentajille suunnatun sparraushetken ja/tai tapahtuman harjoitusten läpikäynnin.

Hinta 50€ / osallistuja tai sopimuksen mukaan

Futsalia edistyneille

Futsalia edistyneille on 1-4 päivän harjoittelukokonaisuus, joka on suunnattu aikuisille ja lajinomaiseen harjoitteluun jo perehtyneille junioreille, kuten B- ja C-ikäluokkien joukkueille. Tapahtumalle voidaan määrittää tietyt tavoitteet (esimerkiksi prässipelaamisen kehittäminen) tai tapahtumassa voidaan keskittyä yleiseen futsalosaamisen kehittämiseen.

Tapahtuma voi sisältää esimerkiksi:

  • Taktiikkapalaveri pelaajille ja valmennukselle
  • 2 lajiharjoitusta, joissa huomioitu myös maalivahdit
  • Päivän harjoitusten materiaalit ja ohjeet harjoitusten suorittamiseen
  • Harjoitusten läpikäynti valmennuksen kanssa / sparraus teemaan

Hinnat alk. 300e + matkakulut

Lisätiedot:
Mikko Kytölä
+358 50 3381317
mitakyto@gmail.comFutsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.