ENNAKKO: Tulivoimainen SoVo palaa Monnarille
8.11.2019 11:28 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Arber Istrefi ja SoVo palaavat Monnarille viime kauden kaksijakoisten kohtaamisten jäkeen

Futsal-Liigaa:
Kampuksen Dynamo - Someron Voima

9.11. klo 17.00
Jyväskylän monitoimitalo

Lippujen hinnat:
Aikuiset 10€
Alennusryhmät 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja 7–17 -vuotiaat)
Liput myös Zupticketistä

Facebook-tapahtuma

Viime kauden runkosarja päättyi sarjakärki KaDyn osalta kauneusvirheeseen. Viimeisessä ottelussa ennen pudotuspelejä Dynamo kärsi ruman 3–9-tappion Someron Voimalle, joka sitten tuli vastaan uudelleen välierissä. Pleijarit KaDy-hirviö klaarasi tunnetulla tavalla enemmän kuin hyvin: SoVo lähetettiin kamppailemaan pronssista otteluvoitoin 3–1. Lopulta Gesim Vocan ja Arber Istrefin tähdittämä somerolaisryhmä ottikin mitalin voittomaalikilpailussa GFT:tä vastaan.


SoVo on aloittanut syksyn heikommin kuin mihin keväällä jäi. Ainoastaan alavireinen Ilves FS antoi somerolaisilleen viemisiksi kaksi pistettä. Tappiosarakkeeseen on merkitty kohtaamiset vieraissa GFT:tä ja Kemiä vastaan ja kotona PP-70:lle. Maaleja manageri Ihalaisen suojatit ovat tehneet tuttuun tapaan: neljässä ottelussa vastustajan verkot ovat soineet 20 kertaa. Voca on kirjauttanut tehot 5+5, ja Mergim Bushi on osunut neljästi. Viime keväänä Monnarilla nähtiin hyvin puolustava SoVo, mutta tällä kaudella joukkuepuolustus ei ole – toistaiseksi – hioutunut valmiiksi: SoVon verkkoon on tehty keskimäärin 6,75 maalia ottelussa. Ulosajoiltakaan SoVo ei ole välttynyt.

Mojovasti uudistunut Dynamo aloitti kauden isoissa puitteissa: Jyväskylän derby liigaan palannutta Liikunnan Riemua vastaan pelattiin Jyväskylän jäähallissa. Uudet Dynamo-naamat Teemu Lukkari, Juho Väinälä, Lassi Lintula ja Henri Louste esittäytyivät kotiyleisölle 5–0-voiton merkeissä, mutta sen jälkeen onkin mennyt reilusti toista kuukautta reissupeleissä. Näissä Dynamo joutui nöyrtymään kahden viime kevään finaalivastustajalle Akaalle (aiemmin Leijona Futsal), joka porskuttaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä, mutta otti voitot JoSePasta (2–4), Mad Maxista (peräti 2–11) ja PP-70:stä (2–4), jotka majailevat 5–6 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon keskikastissa.


Dynamon tehokkaimpia ovat olleet aiemmin Riemua edustanut pivot-pelaaja Teemu Lukkari (5+4, kuvassa), Sergei ”Sege” Korsunov (4+5) ja kapteeni Mikko ”Komik” Kytölä (4+4). Newton Jr. teki viime viikonloppuna Tesomalla kolme maalia PP-70:n reppuun. Omissa on soinut viidessä pelissä yksitoista kertaa – parempi lukema on vain pelkkiä voittoja napanneella ToPV:lla. ”Juppis” Savolaisen siirryttyä Kroatian pääsarjaan maalivahtivastuun on kantanut ikoninen Niila-Ville ”Nippe” Laitinen, mutta Mad Max -maalijuhlassa peliaikaa sai myös liigadebytantti Tuomas Heikkilä.

Monnarilla kohtaavat aina tulivoimainen Someron Voima, jonka riveissä on valtava määrä yksilötaitoa, ja mestaruutta puolustava uudistunut Kampuksen Dynamo, joka ei halua päästää otettaan sarjan kärkipaikoilta. Näiden joukkueiden kohtaamisista ei dramatiikkaa puutu!

KaDy vs. SoVo kautta aikojen Futsal-Liigassa ja Final Four -turnauksessa
16 voittoa, 5 tappiota (maaliero 93–60)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat