Jyväskylän derby viedään jäähalliin - palloilun Superlauantaissa 28.9. myös Happeen juhlaottelu
20.8.2019 18:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jyväskylän derby viedään jäähalliin - palloilun Superlauantaissa 28.9. myös Happeen juhlaottelu


Julkaisuvapaa ke 21.8.2019


PALLOILUN SUPERLAUANTAI 28.9. Jyväskylän jäähallissa

Jyväskyläläiset futsalin ja salibandyn lippulaivat, KaDy ja Happee, järjestävät lauantaina 28.9. todellisen palloilun Superlauantain, jolloin molemmat seurat avaavat sarjakautensa kotiotteluiden osalta.

Tapahtuman tavoitteena on kerätä paikalle vähintään 5000 urheilun ystävää seuraamaan kahta elämysrikasta ottelua:

la 28.9.2019, Jyväskylän jäähalli (LähiTapiola Areena)

13.30
Jyväskylän futsal-derby (Futsal-Liigan 2019-20 avausottelu)
KaDy - Riemu

17.00
Happeen 30-v. juhlaottelu
Happee - SPV


"Mahtava aloittaa kausi kotipelien osalta tällaisella harvinaislaatuisella palloilutapahtumalla. Samalla päästään korkkaamaan Happeen 30-vuotisjuhlakausi toden teolla käyntiin. Luvassa on varmasti Jyväskylän parasta sisäpalloilua ja on hienoa saada mukaan tapahtumaan kaksinkertainen futsalin Suomen mestari Kampuksen Dynamo. Erityiskiitos tapahtumasta menee Jyväskylän kaupungille ja salibandyliitolle, jotka mahdollistivat tapahtuman järjestämisen normaalia suuremmassa mittakaavassa LähiTapiola Areenalla", kertoo Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.


"KaDyn ja Riemun välisissä futsal-derbyissä on jo menneinä vuosina rikottu useaan otteeseen Futsal-Liigan yleisöennätyksiä ja onkin mahtavaa päästä viemään tätä futsaltapahtumaa ja lajin yleisöennätyksiä kokonaan uudelle tasolle Jyväskylän jäähallin tarjoamissa puitteissa. Hienoa myös päästä syventämään KaDyn yhteistyötä toisen oman lajinsa kärkiseuran, Happeen, kanssa. Yhdessä pystymme varmasti tarjoamaan unohtumattoman elämyksen kaikille jyväskyläläisille urheilun ystäville ja miksipä ei kauempaakin tapahtumaan saapuville futsalin ja salibandyn seuraajille", ennakoi KaDyn myyntipäällikkö Jussi Väisänen.

Lisätietoja:

Happeen liigajoukkueen manageri
Petri Kauko
Puh. 040 721 9178
petri.kauko@happee.fi

KaDyn myyntipäällikkö
Jussi Väisänen
jussi.vaisanen@kadyfutsal.net
040 939 1827
   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat