22.01.2019 ENNAKKO: JoSePa kylään Keski-Suomen derbyssä
31.7.2019 16:41 Uutiset / Jaoston pääsivusto

JoSePa kylään Keski-Suomen derbyssä

22.01.2019

Kampuksen Dynamo – Joutsan Seudun Pallo

kady-logo300px.pngJosepa_logo1.jpg
Futsal-Liigan 17. kierros

Ke 23.1.2019 klo 19.00
Monnari, Jyväskylä

Liput:
Aikuiset 10€
Alennusryhmät 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja 7–17-vuotiaat)

Liput myös ZUPticketistä

Facebook-tapahtuma

Keski-Suomen derby on täällä!

Komeasti liigaan noussut Joutsan Seudun Pallo saapuu Monnarille varsin hyvissä asemissa: sarjasijoitus on seitsemäs, ja JoSePalla on vallan mainio ote pudotuspelipaikasta. Vaikka liiga-Dynamo on kohdannut joutsalaiset vain kerran virallisessa ottelussa, joukkueet tuntevat toisensa hyvin taannoisen farmisopimuksen myötä ja etenkin siksi, että Joutsan paidassa pelaa liuta entisiä dynamolaisia.

KaDy-FCKemi-16.1.2019-pojat-505px.jpg

JoSePa pudotti Liikunnan Riemun kevään liigakarsinnoissa ja lopetti siis toistaiseksi Jyväskylän derbyt. Vahvasti oman kylän pojilla operoivan seuran alkutaipaleesta pääsarjassa ennakoitiin varsin haastavaa, vaikka rosterista löytyi nimiä, jotka kelpaisivat mihin tahansa liigajoukkueeseen. Joutsalaiset näyttivät nopeasti, että taistelevat tosissaan paikasta auringossa: alkukauden edullinen otteluohjelma hyödynnettiin reippailla otteilla, missä mm. Olli Malinin, Otto Piilin, Kosusen veljesten ja Jari Kotimäen lisäksi rooliaan näyttelivät KaDy-taustaiset Tarkko Savela, luottoveskari Aake Partio (vas.) ja Jere Keskinen, puhumattakaan tuoreista Suomen mestareista Jose Ikosesta, Jesse Kalliokoskesta ja Markus Rautiaisesta.

Niin sanotut kuuden pisteen pelit Joutsa on vienyt nimiinsä Mad Max -kohtaamista lukuun ottamatta; Ilvestä vastaan Joutsalla on voitto ja tappio. Kauden aluksi JoSePa pisti hiekkaa Sievinkin hitaasti startanneen dieselkoneen rattaisiin.

Dynamo puolestaan porskuttaa sarjakärjessä jo yhdeksän pisteen kaulalla. Tammikuun otteluohjelmassa on peräti kuusi peliä keskisarjan ja liigan häntäpään joukkueita vastaan, sitten jäljellä ovat niin kovimpiin haastajiin kuuluvat GFT ja Sievi (molemmat vieraissa) kuin aina vaaralliset Ilves ja SoVokin.

KaDy-MadMax-13.10.2018-KOMIK-505px.jpg

Syksyllä KaDy ja JoSePa kohtasivat kahdesti: ensin harjoitusottelussa, jossa Newton Jr. debytoi, sitten Joutsassa. Harjoitusottelu oli selkeä 6–0-voitto, sarjapelissä nähtiin maaleja molempiin suuntiin, mutta lukemat olivat lopulta 3–7 KaDyn hyväksi. Vaikka Dynamo hallitsi peliä, JoSePa väläytteli vaarallisuuttaan ja tuli kertaalleen kahden maalin takaa tasoihin. Hyvähenkisen ottelun muistettavimpiin hetkiin kuuluu ex-KaDy Kalliokosken röyhkeä pallonriisto Mikko Kytölältä ja kovasta vauhdista kaukaa uponnut kärkkäri heti perään.

KaDy-hirviö toivottaa joutsalaiset tervetulleiksi niin kentälle kuin katsomoonkin!

KaDy – JoSePa kautta aikain (Futsal-Liiga):

1 voitto, 0 tappiota, 0 tasapeliä, maaliero 7–3


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat