24.07.2018 Jukka Kytölä jättää KaDyn - uusi osoite on Italian Serie A2-seura Mantova
30.7.2019 14:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jukka Kytölä jättää KaDyn - uusi osoite on Italian Serie A2-seura Mantova

24.07.2018

Kampuksen Dynamon futsalin edustusjoukkueen monivuotinen voimahahmo Jukka Kytölä jättää Suomen Futsal-liigan ja suunnistaa ensi kaudeksi Italian Serie A2 -sarjaan, joka on toiseksi korkein sarjataso Italiassa.

KaDy-Ilves-2VE-8.4.2018-Kajuk.jpgJukka Kytölä oli viime kaudella KaDyn paras pistemies ja puolustuksen lukko.

Uusi joukkue on sarjanousija Mantova Pohjois-Italiassa. Sopimus on yhden kauden mittainen. Italialaisseura ei kuitenkaan ole Jukalle ennuudestaan täysin tuntematonta maastoa. Kytölä on aiemmin edustanut Italiassa Futsal Tridentinaa.

- Olin yhteydessä agenttiini, joka ehdotti tätä hyvässä nosteessa olevaa seuraa. Heidän päävalmentajanaan toimii aikaisemmilta Italian vuosilta vanha tuttuni, joka on erittäin pätevä valmentaja. Lisäksi joukkueessa on muutama tuttu pelaaja, joten valinta oli siinä mielessä turvallinen. Seura haluaa kuitenkin mennä kunnianhimoisesti eteenpäin, Kytölä taustoitti.

Viime kaudella Jukka voitti Suomen mestaruuden KaDyn riveissä.

- KaDyn upeaa yhteisöä ei ole koskaan helppo jättää, varsinkin kun täälläkin on seuratyö hyvässä nosteessa. Haluan kuitenkin kokeilla vielä rajojani pelaajana kovemmassa sarjassa, joten innokkaissa ja odottavissa tunnelmissa myös lähden perheen kanssa tähän seikkailuun.

kajuk-kiitos-kortti.jpg

Tavoitteena "Kajukilla" on vetää läpi ehjä kausi Italiassa.

- Tietenkin ensisijaisesti haluan pysyä terveenä, päästä pelaamaan paljon ja tottua pelaamaan aikaisempaa taitavampia vastustajia vastaan. Joukkueena yritetään varmastikin pelata pitkä kausi, eli playoffeihin pääseminen. Viiden parhaan joukkoon 12-14 joukkueesta lienee hyvä tavoite, "Kajuk" summasi.

Kytölän sopimus on Suomen futsalin mittakaavassa merkittävä. Aikaisemmin vain muutama muu suomalainen futsalista on pelannut ammatikseen ulkomailla, muun muassa GFT:n Panu Autio sekä Jukan veli Mikko Kytölä.

Ave, Kajuk! Ja onnea uusiin haasteisiin!

www.facebook.com/mantovacalcioa5/posts/1050120665146932

www.mantovac5.com


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat