08.02.2018 ENNAKKO: Dynamo kohtaa sarjajumbon Vaasassa
30.7.2019 10:09 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Dynamo kohtaa sarjajumbon Vaasassa

08.02.2018

Futsal-Liigaa: Ruutupaidat - Kampuksen Dynamo

la 10.2. klo 16.00 Vaasan ammattiopisto

Matkalla kohti pudotuspelejä Dynamolla on edessään vielä runkosarjakamppailuja sekä sarjataulukon ylä- että alapään joukkueita vastaan. Lauantaina hirviöseurue matkustaa Vaasaan ja kohtaa siellä Ruutupaidat, joka majailee tällä hetkellä Futsal-Liigan häntäpään valvojana.

Dynamo-leirissä ollaan luonnollisesti hyvillä mielin viime viikonlopun Final Four -turnausvoiton jälkeen. Peli kulkee, ja kovatasoinen turnaus antoi vielä lisää eväitä kevään puristuksiin.

”Jokaisessa pelissä löydämme jotakin uutta, jonka pitäisi tehdä joukkueesta yhä parempi. Erityisesti näin tapahtuu, jos pelataan kaksi ottelua kovaa vastustajaa vastaan. Viikonlopun turnauksessa osoitimme vahvaa taistelutahtoa ja rauhallisuutta. Nyt on motivoiduttava Final Four -voiton jälkeen pelaamaan ennakolta helpompi ottelu. Se on voitettava, ja Ruutupaidat on kova kotikentällään. Se on johtanut viime aikoina tauolle mentäessä monia kovia joukkueitakin vastaan ”, pohtii Vasko Vujović.

KaDy-Ruutupaidat-29.10.2017-Rage.jpgSyksyllä Ruutupaidat joutui taipumaan Dynamolle Monnarilla maalein 5-1.

Ruutupaidat majailevat tällä hetkellä Futsal-Liigan häntäpään valvojina. Se on saavuttanut koko kaudella ainoastaan kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Edellinen voitto on niinkin kaukaa kuin lokakuulta Jyväskylässä Riemua vastaan. Joukkue joutuu siis taistelemaan tosissaan liigapaikastaan. Toisaalta kaksi seuraavaksi heikointa joukkuetta PP-70 ja Riemu ovat vain yhden ja kahden pisteen päässä, joten vielä ei ole ollenkaan selvää, mikä porukka joutuu suoraan pudotukseen ja mikä karsintaan.

Hyvänä päivänään Ruutupaidat kykenee antamaan kovan vastuksen mille tahansa joukkueelle. Esimerkiksi joulukuussa Sievi oli ensimmäisen jakson jälkeen Vaasan-reissullaan häviöllä 3-1 ja onnistui lopulta voittamaan tuskaisasti vain yhdellä maalilla 5-6. GFT joutui vastikään luovuttamaan vaasalaisille pisteen täyden peliajan tasatilanteen takia. Runsasmaalinen peli päättyi lopulta lukemiin 6-7 GFT:n hyväksi. Ruutupaitojen tilannetta parantaa se, että maalinnälkäinen Matias Träskbäck on saatu takaisin kokoonpanoon parin kuukauden tauon jälkeen. Eniten pisteitä tähän mennessä on tehnyt Toni Pylkkänen.

”Meidän on huomioitava erityisesti virheet, joita teimme ratkaisevissa tilanteissa. Emme voi tehdä niitä varsinkaan sellaisilla kentän alueilla, missä vastustaja ei uhkaa meitä. Kyse on myös henkisestä kamppailusta. Jokainen helposti menetetty pallo parantaa vastustajan itseluottamusta, kun taas kaikki meidän riistämämme pallot vahvistavat tunnetta meidän vahvuudestamme. On paljon pieniä yksityiskohtia, jotka täytyy pitää mielessä ottelun loppuun asti”, Vasko summailee.

Dynamo näytti viikonlopun kovissa peleissä sekä fyysisesti että henkisesti vahvalta, ja sitä se Vaskon mukaan onkin. ”Ilmapiiri joukkueessa oli FF-turnauksessa erinomainen. Voi sanoa, että me hengitimme samoilla keuhkoilla. Tiesimme, miksi olimme turnauksessa ja näytimme sen voittamalla. Silloin kun joukkueen kemia toimii näin hyvin, tulosta tulee.”

Suora lähetys ottelusta taas osoitteessa https://futsal-liiga.tv/
KaDy vs. Ruutupaidat kautta aikojen


5 voittoa, 2 tappiota (maaliero 33-23)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat