26.10.2017 ENNAKKO: Ruutupaitojen Jyväskylä-viikonloppu: KaDy vastassa sunnuntaina
29.7.2019 12:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ruutupaitojen Jyväskylä-viikonloppu: KaDy vastassa sunnuntaina

26.10.2017

Vieraita Vaasasta

Kampuksen Dynamo - Ruutupaidat

su 29.10. klo 13.30 Monnarilla

Facebook-tapahtuma

Edellisen pelimme osalta olin tyytyväinen ainoastaan siihen, että vaikka pelasimme reilusti alle kykyjemme, pystyimme kuitenkin voittamaan vakavan vastustajan", kiteyttää Vasko Vujović arvionsa viikon takaisesta vaiherikkaasta ja tunnekylläisestä KaDy-SoVo-kamppailusta, josta KaDy pusersi pistepussiinsa täyden saaliin. Mitäpä lieneekään Monnari-kansalle ja valmentajan kriittiselle katseelle luvassa tulevana sunnuntaina?

KaDy-SoVo-22.10.2017-voca-kajuk.jpg

Vaskon mielestä SoVo-pelissa Dynamon esitys jätti runsaasti toivomisen varaa.

Vaasasta vastustajaksi saapuva Ruutupaidat saa nauttia keskisuomalaisesta vieraanvaraisuudesta koko viikonlopun: lauantaina se mittelee Monnarilla Riemua vastaan ja sunnuntaina on vuorossa Dynamo. Ruutupaidat on pelannut futsal-liigassa yhdeksän kautta ja saavuttanut reilut kymmenen vuotta sitten jopa kakkossijan. Välissä se pelasi neljä kautta Ykkösessä ja yhden kauden Kakkosessa, mutta nousi sitten 2015 takaisin liigaan. Viime kausi päättyi hyvän alun jälkeen liigakarsintoihin, jotka takasivat liigassa pysymisen.


Dynamolle Ruutupaidat ei ollut viime kaudella mikään heittopussivastustaja, vaan vaasalaisurhojen kanssa sai molemmissa kohtaamisissa tehdä täyden päivätyön. Kumpikin ottelu päättyi kuitenkin Dynamon voittoon yhden maalin turvin. Ruutupaidat on saanut pidettyä viime kauden avainpelaajansa, joista varsinkin Matias Träskbäck ja Ludwig Siegfrids ovat vaarallinen kaksikko. Träskbäck on tosin pelikiellossa koko viikonlopun. Myös Mustafa Maki, Lauri Karri ja Nicolas Tuisku ovat ahneita pisteille. Nähdäänkö ex-riemulainen Aapo Autio RP:n riveissä?

KaDy-Ruutupaidat-17.12.korsunov-pihdiessa.jpg

KaDyn pistepörssiä johtavan Sergei Korsunovin eteneminen täytyisi Ruutupaitojen pystyä sunnuntainakin pysäyttämään liki keinolla millä hyvänsä. Kuva viime vuoden kohtaamisesta Monnarilla.

Tällä kaudella vaasalaiset ovat hävinneet katkerasti yhdellä maalilla yhtä lukuun ottamatta kaikki kamppailunsa. Yhdessä ottelussa se onnistui nöyryyttämään sarjataulukon toiseksi viimeisenä lepäilevää PP-70:ä peräti 6-0.

Dynamon päivän vire vaikuttaa mallikkaalta. Punamusta johtaa liigaa viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Eroa Ilvekseen on vain kaksi pistettä, mutta maaliero on kadylaisittain vakuuttava: Dynamo on tehnyt 24 ja päästänyt vain kahdeksan maalia. KaDy-hirviön pyörähtelyä Monnarin hirviöluolan parkettilattialla on ollut viihdyttävää seurata. Miehistön askeleet sopivat ajoittain erinomaisesti, joskin horjahtelua ajoittain esiintyy.

Valmentaja Vasko Vujović ei ole ollut kaikilta osin tyytyväinen joukkueensa otteisiin. Ruutupaita-pelistä Vasko odottaa vaihtelevia hyökkäyksiä ja nauttivaa suhtautumista puolustustehtäviin. ”Emme voi aliarvoida sarjataulukon alaosan joukkueita, vaan heitä vastaan on pelattava maksimaalisella vakavuudella ja keskittymisellä. Jos emme tee niin, nämä ottelut voivat olla vaarallisia”, pohtii Vasko.

Tervetuloa halloween-aikaan sopivasti hirviöluolan tunnelmaan sunnuntain alkuiltapäivässä!

KaDy vs. Ruutupaidat kautta aikojen

4 voittoa, 2 tappiota (maaliero 28-22)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat