28.09.2017 ENNAKKO: FC Kemi Monnarille
29.7.2019 12:16 Uutiset / Jaoston pääsivusto

FC Kemi Monnarille

28.09.2017

kady-logo300px.png

FCKemilogo.JPG

Kampuksen Dynamo – FC Kemi

Sunnuntai 1.10.2017 klo 18.30
Monnari, Jyväskylä

LIPUT: 8 € / 5 € (Zupticket)
Ottelun Facebook-tapahtuma

KaDyn ”Vaskon aika” käynnistyi kahdella tärkeällä voitolla: maalijuhlilla Akaassa Leijonan vieraana ja 2–1-rouhinnalla kotisalissa Sieviä vastaan. Kauden kolmannessa ottelussa Monnarin sunnuntai-iltaan saapuu nuori mutta vaarallisuutensa moneen kertaan osoittanut FC Kemi.

KaDy-Kemi-CUP-8.1.2017-505.jpg

Viime kaudella Kemi kaatui Monnarilla kahdesti, cup-matsissa vasta jatko-ottelussa.

Ennakkoasetelmat

Merilappilaiset starttasivat kolmannen liigakautensa näyttävästi: parinkymmenen minuutin lämmittelyn jälkeen he paiskoivat kymmenessä minuutissa puolen tusinaa maalia sarjanousija Mad Maxin verkkoon. Ottelu päättyi lukemin 6–1. Näyttää siis siltä, että FC Kemi jatkaa sillä viime kauden hyvällä höngällä, jolle Sievi FS onnistui kevään puolivälierissä pistämään stopin.

Kemiläisten ykkösnimi on eittämättä Iiro Vanha, joka nappasi viime kaudella liigan pistepörssin kymppipaikan (tehot 14+13=27). Maajoukkueessa Vanha on esiintynyt 13 ottelussa, ja myös nuori VilleUimaniemi on ehtinyt mj-kokemusta hankkimaan. Nuorten rinnalla vastustajan maalin edustalla painii ikoninen Keijo Huusko.

Kotijoukkue lähtee otteluun mainioista asemista. Viime viikonloppuna KaDy-hirviö nappasi päänahat liigan eliittiin kuuluneilta joukkueilta, ja niin puolustus- kuin hyökkäyspelikin sujui mallikkaasti. Sergei Korsunov taiteili LeiFiä vastaan hattutempun ja niittasi kymppimetrisen Sievin rysään. Juha-Matti Savolainen kaitsi mallikkaasti maalia ensimmäisen ottelun, mutta kotipelissä ”Juppis” loukkaantui heti ensimmäisessä tilanteessa. Kentälle vaihdettiin omista kolhuistaan toipunut Niila-Ville Laitinen, joka torppasi yhtä vaille kaikki Sievin yritykset.

KaDy-Kemi-CUP-8.1.2017-komik-505.jpg

Mikko "Komik" Kytölä ja kemiläiset cup-ottelussa tammikuussa 2017.

KaDy-luotsi Vasko Vujović peluutti kotiavauksessa muutamalla pelaajalla isot minuutit. Kemi-pelissä pakka elänee. Mikko Kytölä ainakin vapautuu 1+1 ottelun pelikiellosta, joka hänelle kevään finaaleissa korttitilin täyttymisen myötä lankesi. Niin nuorella Valtteri Paltamaalla kuin tamperelaisvahvistus Tero Intalalla on KaDy-debyytti tekemättä. Kokeneista ”kyistä” Kimmo Tolvanen ei ole vielä kauttaan parketilla avannut; sama tilanne on luonnollisesti kuluvalla viikolla KaDy-miehistöön palanneilla Jesse Kalliokoskella ja tuttuakin tutummalla Mikko ”Roisto” Takalalla.

Liigan ennakoissa – katso esimerkiksi Kadyfutsal.net ja Futsalmagasinet – Kemiä pidetään ilmeisenä playoff-joukkueena, joka pystyy pistämään kampoihin kenelle tahansa. Viime kaudella Dynamo ja Kemi kohtasivat kolmesti, ja joka kerralla kotisali oli valttia. Saavatko trendi ja KaDyn voittoputki jatkoa, vai iskeekö Kemin tiivis joukkuepeli kiiloja ennakkosuosikin tähtisikermään?

KaDy vs. FC Kemi kautta aikojen (Liiga ja Cup):
4 voittoa, 1 tappio (maaliero 16–9)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat