26.08.2017	KaDy ja Ilves harjoitusmittelössä sunnuntaina
SeuraJulkaistu: 29.07.2019 00.00

26.08.2017 KaDy ja Ilves harjoitusmittelössä sunnuntaina

26.08.2017

Kampuksen Dynamo mittauttaa päivän kuntonsa harjoitusottelussa Tampereella sunnuntaina 27.8. kello 15. Ilves-kamppailut ovat olleet aina tasaisia, tunteilla ladattuja vääntöjä. Viime kaudella molemmat joukkueet onnistuivat ryöstämään vierasvoitot toisiltaan. Dynamo taipui ensin marraskuussa Monnarilla 1–1-tasapelin jälkeen voittomaalikisassa, mutta helmikuussa Tampereen reissulla osat vaihtuivat KaDyn 4–2-vierasvoittoon varsinaisella peliajalla. Sarjapisteet jakaantuivat siis niin ikään 4–2 Dynamon hyväksi.

Kuten keskisuomalainen futsalväki kirkkaasti muistaa, Dynamo taisteli viime kaudella kivenkovaan finaalisarjaan asti päätyen lopulta armottoman taistelun jälkeen hopeamitaleille. Tamperelaisille kausi oli kova pettymys, kun mitaleihin tottuneen joukkueen taival katkesi pudotuspeleissä jo puolivälieriin ja se päätyi vasta viidennelle sijalle. Nälkää tutuilla luottomiehillä Antti Teittisellä, Juha-Pekka Torvisellla, Tomi Lahtisella, Juhana Jyrkiäisellä ja kumppaneilla siis riittää.

Dynamo on treenannut uuden päävalmentajansa Vasko Vujovićinjohdolla nyt muutaman viikon. Joukkueessa jatkavat pitkälti samat avainpelaajat kuin viime kaudella, ja Ilves-kohtaaminen tarjoaa oivan tilaisuuden tarkistaa, millä tasolla pelillisesti ollaan kesän jäljiltä. Futsalin liigakausi alkaa matsista kuukauden kuluttua 23.9. vieraspelillä Leijona Futsalia vastaan.

Ottelu Tesomalta lähetetään suorana Futsal-Liiga.TV:ssä osoitteessa https://futsal-liiga.tv.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.