18.03.2017	RAPORTTI: KaDy draaman kautta avausvoittoon

18.03.2017 RAPORTTI: KaDy draaman kautta avausvoittoon

18.03.2017

KaDy–GFT 4–2 ja. (2–2) (1–0)

Maalit:
Muridiyazd 2, Korsunov, J. Kytölä; Stenholm, Autio

Futsal-Liigan pudotuspelit alkoivat KaDyn osalta varsinaisella trillerillä, jonka loppuhetkillä ehdittiin käydä koko draaman kaari epätoivon iskusta valtavaan iloon. Playoffien avausottelua leimasivat molempien joukkueiden tarkka puolustuspeli, riskienhallinta ja fyysiset otteet.

KaDyn kapteeni Arash Muridiyazd (oik.) teki molemmilla puoliajoilla maalin ja ottelu etenikin KaDy-johdossa aivan loppusekunneille. GFT kavensi ylivoimakuviolla puoli minuuttia ennen loppua.

Ottelun dramaattisin käänne nähtiin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria KaDyn saadessa kuudennen kumulatiivisen rikkeen. Seuranneen 10 metrin vapaapotkun upotti GFT-ikoni Panu Autiopainavalla laukauksellaan ja ottelu vietiin jatkoajalle KaDy-kannattajien pyöritellessä päätään epäuskoisena.

Ensimmäinen viiden minuutin jatkoaika oli vielä maaliton, mutta 46 minuutin kohdalla Sergei Korsunov (kuvassa) upotti pallon vasempaan alakulmaan. GFT:n pitkä ylivoimapyöritys ei tuottanut tulosta tällä kertaa; sen sijaan Jukka Kytölä toimitti pallon tyhjään maaliin muutama sekunti ennen loppua. Otteluvoitot 1–0 Dynamolle.

Ottelusarja jatkuu heti sunnuntaina 19.3. toisella KaDyn kotiottelulla Monnarilla klo 13.00 alkaen.

Suuret minuutit urakoinut päävalmentaja Mikko Kytölä tuumaa:

Kokonaisuudessaan kuitenkin tasapainoinen peli, vaikka päästettiin vastustaja tasoihin kaksi sekuntia ennen loppua.

Hyvä osoitus kovasta henkisestä kantista: noustiin vielä epäuskoisesta asemasta lopulta voittoon, ja ihan ansaitusti.

Huomenna varmaan niin ikään tasainen kapina tiedossa. Nyt on palautuminen keskeisessä roolissa; koetetaan tehdä kaikki hyvin sen suhteen. Muutama levännyt ukkeli saadaan tuoreena pakasta askiin.

Tilastot, raportti ja lisää kuvia ottelusta täällä.