14.03.2017	Playoff-vastustajat valittu - pudotuspelitaistot valmiina alkamaan!
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

14.03.2017 Playoff-vastustajat valittu - pudotuspelitaistot valmiina alkamaan!

14.03.2017

Kolme ensimmäistä puolivälierää:

la 18.3. klo 14:00 KaDy–GFT

su 19.3. klo 13:00 KaDy–GFT

la 25.3. klo 14:00 GFT–KaDy

kady-logo300px.png

gft_logo.png

Futsal-liigan odotetuimmat vaiheet ovat käsillä. Luonnostelua kevään draaman kaareen tehtiin tänään, kun liigan runkosarjan neljä parasta joukkuetta saivat pudotuspelivastustajansa. Runkosarjan peräti kymmenen pisteen erolla niittänyt Sievi Futsal valitsi ensimmäisenä liigan pohjoisimman joukkueen FC Kemin. Akaalainen Leijona Futsal pääsi seuraavana valintakorille, ja se päätyi poimimaan vastustajakseen KaDyn rakkaan paikalliskamppailukumppanin Liikunnan Riemun.

Tampereen Ilves otti playoff-tanssiparikseen Someron Voiman. Näin runkosarjassa itsensä neljänneksi taistelleelle Dynamolle jäi vastustajaksi espoolainen Golden Futsal Team eli GFT, jonka riveissä pelaa ex-dynamoikoni Miika ”Maagi” Hosio.

KaDy_GFT_maaliskuu_2017_promo.jpg

GFT-otteluiden sarja alkaa ensi viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina kahdella peräkkäisellä kotipelillä. Hikisestä Hirviöluolasta ei tule tunnetta puuttumaan. Kauden aikaisemmat kamppailut olivat kivikovia vääntöjä, jotka molemmat päättyivät identtisesti kotijoukkueiden häviöön. Ensin Dynamo kävi ryöstöretkellä Espoossa lukemin 1–2, ja helmikuussa GFT toisti saman tempun Monnarilla kirjauttaen tulostaululle täsmälleen samat numerot. Noista ajoista Dynamon maalintekotehokkuus on parantunut huimasti, joten Monnarin ahne katsomo voi odottaa verkkojen pullahtelevan GFT-päädyssä huomattavasti useammin.

Pelaaja-päävalmentaja Mikko ”Komik” Kytölä arvioi GFT:tä pitkälti KaDyn kaltaiseksi vastustajaksi.

– Se on organisoitu joukkue, jossa on laaja materiaali höystettynä lukuisilla maajoukkuepelaajilla. He pelasivat vaikean runkosarjan.

Kytölä ennustaa GFT-peleistä tarkkoja kamppailuja, jotka voivat ratketa erikoistilanteisiin tai pieniinkin keskittymisen herpaantumisiin.syrjis.jpg

Kuten tarkkaavaiset katsojat ovat varmasti huomanneet, valmentajatiimiin on ilmaantunut uusi kasvo, kuulutusmikin äärestä tekniselle alueelle siirtynyt Antti Syrjälä (oik.). ”Syrjiksen” rooli on toimia apuvalmentajana ja peluuttajana. Hänen omin vahvuusalueensa ovat erilaiset tilastot, joiden perusteella vastustajien peliä voidaan ruotia pintaa syvemmältä. Luvassa on siis matemaattisen tarkkaa, analyyttista peluuttamista, joka toivottavasti tuottaa myös timanttista tulosta.

Tervetuloa Monnarille lauantaina kello 14 ja sunnuntaina klo 13 kannustamaan Dynamo voittoon!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.