11.03.2017	RAPORTTI: KaDy nappasi rutiinivoiton ja varmisti kotiedun!
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

11.03.2017 RAPORTTI: KaDy nappasi rutiinivoiton ja varmisti kotiedun!

11.03.2017

KaDy–PJK 3–1 (2–1)

Kotisalissaan iltapäivän mittelöä dominoinut KaDy ei antanut sarjanousija PJK:n yllättää itseään runkosarjan päätöskierroksella. Yksipuolisessa Dynamo-kontrollissa edenneen ottelun loppulukemat kirjattiin 3–1 (2–1), vaikka laveampaankin murskavoittoon oli eväät olemassa.

Avauspuoliajalla etenkin KaDyn ykkösnyrkki myllytti PJK-päätyä ahkerasti. Pelitapahtumien kulun vastaisesti vierasjoukkue siirtyi 0–1-johtoon yhdestä harvoista hyökkäyksistään, kun KaDy-puolustus sohi poikittaispallon omaan maaliin.

Ykkösketju kuittasi erheensä muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Mikko Kytölä naulasi pitkän pallonhallintajakson päätteeksi vasurillaan pallon yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin Markus Rautiainen (oik.) sai palkinnon ahkerasta laukomisesta ja pyssytti vasempaan alakulmaan Dynamon 2–1-taukojohtoon.

Aivan toisen puoliajan alussa kapteeni Arash Muridiyazd (vas.) lisäsi KaDy-johdoksi 3–1 hienon syöttökombinaation päätteeksi. Ilmassa oli ainekset edellisviikonlopun maalimässäilyihin, mutta tehottomuus iski jälleen kerran eikä lisämaaleja nähty ainuttakaan. Nuori PJK-maalivahti Erik Ojala oli erinomainen. PJK yritti sitkeästi loppuun saakka, mutta KaDyn voitto ei ollut toden teolla uhattuna.

ara2016-17.jpgDynamo varmisti viiden ottelun voittoputkellaan runkosarjan nelossijan, mikä tarkoittaa sitä, että kolme ensimmäistä puolivälierää pelataan seuraavasti:

Monnari, la 18.3. klo 14.00

Monnari, su 19.3. klo 13.00 tai 13.30 (tiedotetaan myöhemmin)

vieraissa la 25.3.

Vastustaja ja tarkempi aikataulu selviävät maanantai-iltapäivänä 13.3.

Päävalmentaja Mikko Kytölä ottelusta:

– Tällä kerralla ei tullut ketsuppipullon repeämistä kuten viikko sitten Tervareita vastaan, vaan vastustaja sai roikkua pelissä mukana, ainakin näennäisesti.

– Voi toisaalta olla tyytyväinen, koska nollattiin kaikki korttitilit eikä jouduta lähtemään pudotuspeleihin pelikieltoja niskassa.

– Ei mikään järisyttävän hyvä kenraaliharjoitus, mutta kyllä viiden ottelun voittoputki antaa osviittaa siitä, että ollaan valmiita pudotuspeleihin.

Tilastot, raportti ja lisää M. Kytölän kommentteja täällä.