01.03.2016 Suomelle voitto ja tappio Skövdessä - kadylaisille runsaasti vastuuta
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

01.03.2016

sveriges_fotbollsforbund.jpgSuomen miesten futsalmaajoukkue urakoi kuunvaihteen perättäisinä iltoina kaksi maaottelua länsinaaapuria vastaan. Skövden hienolla areenalla maanantaina pelatussa ottelussa Suomi oli parempi vahvan toisen puoliaikansa ansiosta lukemin 3–6 (2–1). Tiistai-iltana oli voitontahtoa uhkuneen Ruotsin vuoro ottaa revanssi maalein 5–2 (2–2).

Maanantaina Suomen maaleista vastasi kuusi eri pelaajaa, joukossa KaDyn Jukka Kytölä (2–2-tasoitus) sekä maalivahti Juha-Matti Savolainen (kuvassa), joka osui Ruotsin tyhjään maaliin viime minuuteilla (3–6-päätösmaali). Tiistain pelin avausjaksolla osuivat Panu Autio ja Mikko Kytölä.

Dynamosta Jukka Kytölä pelasi isot minuutit molemmissa maaotteluissa; Arash Muridiyazd sai vastuuta useiden vaihtojen verran Antti Teittisen (Ilves FS) johtamassa Suomen kakkos-/kolmosketjussa.

Savolainen pelasi maanantain ottelun kokonaan ja aloitti tiistain ottelun penkillä, mutta korvasi toisella puoliajalla ulosajetun Antti Koivumäen muutamaksi minuutiksi ennen Suomen epäonnistunutta ylivoimapeliä.