19.10.2014 RAPORTTI: KaDylta upea nousu Somerolla
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

19.10.2014

Kampuksen Dynamo jatkaa puhtaalla pelillä Futsal-liigan kärjessä haettuaan Someron Voimaa vastaan käydystä vierasottelusta voiton niukoilla lukemilla 3-4 (2-1). Dynamo oli ottelun toisella jaksolla jo kahden maalin takaa-ajoasemassa, mutta käänsi kaikki kolme pistettä Jyväskylään viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Ainoastaan kuusi sekuntia ennen päätössummeria syntyneen voittomaalin kirjautti nimiinsä tänään kahdesti osunut kapteeni Jukka Kytölä (kuvassa). Muista KaDyn maaleista vastasivat ottelun ensimmäisellä minuutilla osunut Arash Muridiyazd sekä reikäpaitaylivoimalla järjestetyn 3-3-tasoituksen viimeistellyt Miika Hosio. Kaksi tärkeää syöttöpistettä napsi Mikko "Roisto" Takala.

Tilastot ja tarkempi raportti ovat nyt täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.