01.04.2014 RAPORTTI: Dynamon kausi päättyi kotitappioon
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

01.04.2014

Kampuksen Dynamon kausi päättyi pettymykseen, kun Oulun Tervarit vei tiistai-iltana Monnarilla käydyn kolmannen ja ratkaisevan puolivälierän nimiinsä lukemin 1-2 (1-2).

Ottelun kaikki maalit tehtiin jo ennen kuudennen peliminuutin täyttymistä: Tervarit pääsi karkaamaan 0-2- johtoasemaan reilussa kolmessa minuutissa ja KaDyn ainoaksi osumaksi jäi Tuomas Linjamäen kulmuritilanteesta tykittämä kavennus. Ajoittain hyvinkin voimakas toisen jakson painostus ei tuottanut KaDylle useista maalitilanteista huolimatta tällä kertaa onnistumisia, ja summerin soidessa pääsivätkin vastoin kotiyleisön toiveita Monnarin parketilla välieräpaikkaansa juhlimaan oululaiset. Dynamon parhaana palkittiin kapteeninnauhaa kantanut maalivahti Niila-Ville Laitinen (kuvassa), joka antoi erityisesti ensimmäisen jakson lukuisilla torjunnoillaan joukkueelleen mahdollisuuden pelata ottelun voitosta aina viimeiseen sekuntiin saakka.

Tilastot ja raportti luettavissa täältä.