02.02.2014 RAPORTTI: KaDy jätti turkulaiset nollille - Keskinen loisti jälleen
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

02.02.2014

Kampuksen Dynamo palasi tappiollisen Tammisaaren keikan jälkeen kotisalissaan voittokantaan kukistamalla sunnuntain myöhäisottelussa Turun Pallokerhon puhtaasti nollille lukemin 4-0 (1-0). KaDy oli tänääntekemisissään alusta alkaen selvästi vastustaajansa edellä, ja karisti erinomaisen maalivahtinsa Joonas Puolamäen torjuntojen avulla pelissä roikkuneet turkulaiset lopulta kannoiltaan iskemällä kaksi maalia minuutin sisään ennen toisen jakson puoliväliä. Tarkasti pelanneen Dynamon riveistä sopii tässä yhteydessä erikseen onnistujina mainita tehot 2+1 pöytään lyönyt tulikuuma Jere Keskinen (kuvassa), sekä kauden ensimmäisen nollapelinsä eleettömästi suorittanut Niila-Ville Laitinen. Voiton myötä Dynamo nousee jälleen tasapisteisiin GFT:n kanssa, joten taistelu runkosarjan kolmannesta sijasta jatkuu tiiviinä.

Lue tilastot sekä tarkempi raportti täältä.