12.11.2013 RAPORTTI: Karvas tappio cup-derbyssä
SeuraJulkaistu: 17.06.2019 00.00

12.11.2013

Kampuksen Dynamo joutui taipumaan Monnarin tiistai-illassa karvaaseen tappioon paikallisvastustaja Liikunnan Riemulle Futsal Cupin toisen kierroksen ottelussa. Kiihkeän ja runsaslukuiseen yleisöön menneen kamppailun lopputuloksena kirjattiin Riemun voittoa osoittavat numerot 1-3 (0-2) ja näin ollen cup-kilpailu on tältä kaudelta KaDyn osalta ohitse.

Ottelun kenttätapahtumia hallinnut KaDy joutui maksamaan jälleen kovaa hintaa hyökkäyspään tehottomuudestaan. Riemu hankkiutui ensimmäisen puoliajan viimeisen viisiminuuttisen aikana kahden maalin johtoasemaan, joka oli tällä kertaa punamustille liikaa kiinni kurottavaksi. Toisen puoliajan rumputulituksessa ainoastaan Kerkko Huhtanen onnistui ujuttamaan kuulan loistavan ottelun pelanneen Sami Myllymäen selän taakse, mutta tunnustusta on annettava Riemun fyysiselle joukkuepuolustuksellekin, sillä Dynamolla oli suuria vaikeuksia puskea hyökkäyksiään sinisen linjan lävitse parhaille mahdollisille maalintekopaikoille.

Riemu jatkaa siis cupin kolmannelle kierrokselle ja kohti helmikuussa Jyväskylässä pelattavaa lopputurnausta. Dynamon haaleaksi lohduksi tapahtumasta jäävät komea yleisömäärä sekä tietoisuus mahdollisuudesta revanssiin liigassa jo kahden viikon kuluttua.