17.01.2013 Futsal Cupin lopputurnaus lähestyy: välieräparit arvotaan huomenna!
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

17.01.2013 Futsal Cupin lopputurnaus lähestyy: välieräparit arvotaan huomenna!

17.01.2013

KaDy selvitti tiensä toisena vuotena peräkkäin Futsal Cupin final four -turnaukseen, joka tällä kertaa pelataan Torniossa 2.-3.2. Välieräparit arvotaan huomenna perjantaina 18.1. Mukana miesten puolelta on KaDy:n lisäksi liigajoukkue GFT (Espoo) sekä Kakkosen MHP C.F. (Helsinki) ja FC Kemi.

KaDy:n pelaaja-päävalmentaja Kerkko Huhtanen ei koe tarpeelliseksi nimetä mieluisinta välierävastustajaa:

- Sinällään ihan sama, kuka välierässä vastaan tulee, koska KaDy:n tavoitteena on kuitenkin voittaa lopputurnauksessa kaksi ottelua ja sitä kautta cup-mestaruus. Toki turnaukseen valmistautumiseen ja viimeistelytreenien sisältöön sitten vähän vaikuttaa, kuka ensimmäisessä ottelussa vastaan saadaan.

Huolimatta siitä, että Futsal Cupin välieriin on päässyt ikään kuin kahden kerroksen väkeä (kaksi liiga- ja kaksi kakkosen joukkuetta) löytää Huhtanen yhtäläisyyksiä menestyvien joukkueiden välillä.

- Kaikkien joukkueiden runkopelaajilla on aika paljon yhteistä pelikokemusta joko futsal- tai jalkapallokentiltä. Ehkä se myös kertoo jotain niiden joukkuepelaamisesta, koska yhteisen pelikokemuksen kautta nuo pelaajat ovat varmasti oppineet lukemaan ja ennakoimaan toistensa liikkeitä niin pallollisena kuin pallottomana. Olipa heillä yhdessä harjoiteltuja prässäys-, pelinavaus- ja hyökkäyskuvioita tai ei.

Futsal Cupin välierien arvonta HUU.tv:llä huomenna pe 18.1. klo 15:00. KaDy:a arvontatapahtumassa edustaa kaikkien ystävänä tunnettu Mikko "Roisto" Takala.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.