17.12.2012 ENNAKKO: Cup-juna Lapualle lähtee raiteelta yksi
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

17.12.2012 ENNAKKO: Cup-juna Lapualle lähtee raiteelta yksi

17.12.2012

Futsal cup, 3 .kierros
LaPo-90–KaDy
Ti 18.12. kl 19:30



Ennakkoasetelmat

KaDy aloittaa kauden kolmannen pystin metsästyksen tiistai-iltana Lapualla. Futsal cupin 3. kierroksen ottelun isäntänä toimii LaPo-90. Ensimmäistä kauttaan Futsal-Ykkösessä pelaavat lapualaisisännät ovat tällä hetkellä sarjassa sijalla kahdeksan. Käyrä on selvästi nouseva: kun kadyfutsal.net 27.11. uutisoi arvonnasta, LaPo piti sarjan perää (11. sija).

Käyrän suunnasta ja muodosta viis, tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, ja se on juuri kymmenen vuotta täyttänyt Kampuksen Dynamo. KaDy-Hirviö on hallinnut Futsal-Liigaa täysin suvereenisti koko syksyn, eikä ole mitään syytä uskoa tahdin laantuvan.

Etelä-Pohjanmaalle matkaavien KaDy-kasakoiden on kuitenkin syytä muistaa cupin taika, joka voi keikuttaa venettä ennakko-odotusten vastaisesti.


Seuraa tätä

KaDy:n pelitahti sen kun tiivistyy vuoden loppua kohti. Joulukuussa on jo pelattu kolme liigapeliä ja yksi hyväntekeväisyysottelu, ja jäljellä on cupin pelin lisäksi kaksi liigamittelöä. Lauantaina edessä on erityisen kutkuttava GFT-koitos Espoossa.

Päävalmentaja Kerkko Huhtanen saattaakin olla kiusauksessa lepuuttaa avainmiehiä. Lasarettiosaston lisäksi ainakin maalitykki Miika Hosio jää näillä näkymin kotiin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

kinghakan.jpg
(Kuva: Kauhavalta kotoisin oleva Juhana "King Håkan" Pernaa tietää, miten lapualaisia käsitellään)

Avainmiesten poissaolot ja mahdollisesti normaalia pienempi peliaika ei tuota ongelmia joukkueelle, jolla on marssittaa parketille reservistä toinen toistaan näytönhaluisempia pelaajia. Esimerkiksi Juhana Pernaaja Jarkko Ojala jäivät pienelle peliajalle viime viikolla, mutta miesten tehoahmattipotentiaali – ja pohjanmaalaisuus – on tiedossa. Pernaa muuten on tehnyt tällä kaudella jo yhden hattutempun LaPo:a vastaan – Skädämin paidassa.

Odotettavissa on siis uusien ratkaisijoiden esiinmarssi.

Aikaisemmat ottelut:
ei ole

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.