04.12.2012 ENNAKKO: Hirviöluolaan oululaisvieraita lauantaiksi
16.6.2019 21:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Hirviöluolaan oululaisvieraita lauantaiksi

04.12.2012

KaDy - Tervarit (Oulu)
La 8.12.2012 klo 15
Monnari, JKL
Liput: 7/4 €
Joukkuelippu: 40 €

Ennakkoasetelmat

Dynamon "sexy futsal" on ollut alkukaudesta tyrmäävän tehokasta. Lisätietoja tästä saa vaikkapa puhelimitse KaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtaselta, mutta jo pikainen vilkaisu sarjataulukkoonkinpaljastaa oleellisen: Punamusta on toistaiseksi kieltäytynyt häviämästä. Saldona yhdeksän voittoa ja yksi tasuri.

tervaritlogo.jpgTällä kertaa tappion urille Dynamoa koettaa suistaa viime kauden pronssimitalisti Tervarit. Erityisen helpoksi vieraiden tehtävää ei voi luonnehtia. Eikä sitä helpota yhtään se, että Tervareiden maajoukkuemaalipelaaja Juho Keskinen lusii pelikieltoaan lauantaina. Kaiken huipuksi oululaiset rämpivät painajaismaisessa neljän ottelun tappioputkessa.

Jyväskylässä ei ole vielä tappioista kuultukaan, mutta Dynamollakin on heittää kehiin kovan luokan poissaolijoita. Pohjevammaisen Kimmo Tolvasen pelaaminen on epävarmaa. Lisäksi liigan maalipörssin kärkinimi ja hattutemppujen iänikuinen taikoja Miika Hosio joutuu jättämään Tervarit-koitoksen väliin henkilökohtaisista syistä.

jekku.jpgPotentiaalisia "kolmen maalin aukon" täyttäjiä KaDy-ringistä kuitenkin löytyy. Esimerkiksi Supercup-sankari Jere Keskinen (kuvassa, ei tiettävästi sukua Tervareiden Juholle) on tervehtynyt täyteen iskuun takareisivammastaan. Myös Jukka Kytöläväläytteli viime sunnuntain KylVe-vieraspelissä pyyteetöntä oikean jalan vihulaistaan siihen malliin, että maali saattaisi taas olla tuloillaan...

Seuraa tätä

Oululaisten tavaramerkiksi on viime vuosina muotoutunut äärimmäisen nopea vastahyökkäyspelaaminen. Tervareiden tulisieluiset "veljekset" Adrian Rizvani ja Dritan Stafsula yhdessä piskuisen Oskari Tervon kanssa laittanevatkin kadylaisten reaktionopeuden puntariin. Pallonmenetyksen jälkeen ei ole sekuntiakaan ylimääräistä aikaa.

Dynamon osalta kannattaa silmäillä sen joukkuepelaamista etenkin pallonhallintahyökkäyksissä. Näyttävät pallorallit ovat olleet punamustan alkukauden tavaramerkki, jossa parhaimmillaan ovat yhdistyneet matemaattisen tarkka fläppitaululiikkuminen ja lähestulkoon runollinen luovuus.

Kysymys kuuluu: pystyykö KaDy luomaan riittävästi maalipaikkoja pallonhallinnastaan vai vetääkö Tervareiden vastahyökkäyspeli pidemmän korren?

Aikaisemmat kohtaamiset:

Harjoitusottelu

5.9.2009

KaDy – Tervarit

9-5

Futsal Cup

8.11.2009

KaDy – Tervarit

5-8

Futsal-Liiga

14.11.2009

Tervarit – KaDy

6-2

Futsal-Liiga

30.1.2010

KaDy – Tervarit

7-4

Futsal-Liiga

20.11.2010

Tervarit – KaDy

1-0

Futsal-Liiga

30.1.2011

KaDy – Tervarit

3-4

Futsal-Liiga

5.11.2011

Tervarit KaDy

2-7

Futsal-Liiga

4.2.2012

KaDy – Tervarit

3-2

KaDy:n saldo: 4 voittoa, 4 tappiota, maaliero 36–32


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat