23.11.2012 Siirtoja: KaDy-hirviö Skädäm-haaskalla
16.6.2019 21:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Siirtoja: KaDy-hirviö Skädäm-haaskalla

23.11.2012

Siirtomarkkinoilla tähän mennessä rauhallisesti ottanut KaDy hankki kourallisen pelaajia toimintansa lopettaneen Skädämin raunioilta. Joukkueen perustuksia järisyttävästä mullistuksesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä siirtyvät pelaajat ovat harjoitelleet jo tovin punamustan mukana. Osa heistä on myös edustanut KaDy:n opiskelijajoukkuetta ja ollut farmisopimuksen puitteissa mukana tämän kauden liigapeleissä.

KaDy:n uudet vahvistukset ovat maalipelaajat Aake Partio, 23, ja Henri Hytönen, 23, sekä kenttäpelaajat Juhana Pernaa, 28, ja Tarkko Savela, 29. Lisäksi toista kauttaan Dynamossa pelaavan Juho Mäkiniemenpaperit on siirretty takaisin KaDy:yn. Näin Ilveksen kaatoon keskittyvä päävalmentaja Kerkko Huhtanen kiteyttää Skädäm-invaasion.
- KaDy-hirviö ehätti haaskalle ensimmäisenä nokkimaan sisäfileet!

KaDy aloitti kauden riskaabelisti vain yhdellä maalipelaajalla, mutta siirtojen myötä heidän määränsä triplaantuu – lisääntykää ja täyttäkää maali! Jo Porissa KaDy:n kokoonpanossa ollut Partio on jumpannut monta vuotta Skädämin maalinsuulla. Loukkaantumisesta toipuva Hytönen harjoitteli jo viime kauden KaDy:n kanssa ja tilkitsi KaDy Studentsin maalia opiskelijoiden SM- ja EM-kisoissa. Tiesitkö, että Partio, Hytönen ja KaDy:n nollapelihirmu Nippe Laitinen ovat kaikki 23-vuotiaita nälkäisiä nuoria miehiä?

Pernaa teki liigadebyyttinsä KaDy:n paidassa lokakuussa TP-Kaarlea vastaan. Skädämin monivuotinen ykköspyssy on takonut tolkuttomasti maaleja Futsal-Ykkösessä. Parhaalla kaudellaan "Håkan" kirjautti tehot 30+13! Aika näyttää, pystyykö "Håkan" heiluttamaan reppua tasaiseen tahtiin myös liigassa.

Savela puolestaan dominoi keskisuomalaista futsalia 2000-luvun kultaisina alkuvuosina, mutta vietti pitkään hiljaiseloa lajista ennen liittymistään Dynamon treenirinkiin. Lahjakas "Tare" voi olla kova luu myös liigakentillä, kunhan saa lisää treenejä ja pelejä alle.

KaDy:n treeneissä on tryoutilla myös muita ex-skädänistejä. Lisäsiirtoja ei toistaiseksi kuitenkaan ole näköpiirissä.

Tervetuloa KaDy-hirviön palvelukseen, "Ticô", "Enrico", "Håkan" ja "Tare"!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat