08.04.2012 ENNAKKO: Finaalisarja jatkuu maanantaina Monnarilla!
14.6.2019 21:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Finaalisarja jatkuu maanantaina Monnarilla!

08.04.2012

Futsal-Liiga, 2. finaali
KaDy - Ilves FS
Ma 9.4. klo 15
Monnari


Ilves FS piti hallitsevan mestarin rutiinilla kotiedun kynsissään voittamalla ensimmäisen finaalin lauantaina Tampereella, mutta maanantaina Monnarilla voi olla toinen ääni kellossa, kun nälkäinen KaDy-Hirviö lähtee tasoittamaan ottelusarjaa takuulla runsaslukuisen ja kovaäänisen kotiyleisönsä tukemana.


kadyilves.jpg

Ilves hyödynsi lauantaina KaDy:n virheet tehokkaasti, pelasi totutun kovalla rutiinitasollaan ja ansaitsi voittonsa, mutta mitään sellaista ei nähty, etteikö KaDy voisi kääntää ottelusarjan kulkua. Pelin luonnetta muuttaa myös Monnarin Spiralia nopeampi parkettialusta, jolla KaDy-Hirviö on tällä kaudella hävinnyt vain kerran.

Päävalmentaja Tero Kelhälä (kuvassa), missä KaDy:n pitää parantaa, että tappio kääntyy voitoksi?
- Prässinpurkua meidän pitää hieman kerrata, mutta muuten nämä ottelut ratkeavat henkisellä puolella. Itse ottelu tulee varmasti olemaan yhtä tasainen kuin ensimmäinen finaalikin, "Kelhis" arvioi.


kelhala_tero_img_4970.jpgHenkisen puolen tärkeydestä puheen ollen: Tampereella KaDy yllätti ottamalla peräti kolme varoitusta protestoinnista, ja lisääkin olisi voinut tulla. Mistä tämä kertoo?
- Jotkut pelaajamme ovat koko playoffien ajan eläytyneet otteluihin sataprosenttisesti, mikä on välillä näkynyt ulospäin tunteenpurkauksina, kun epäoikeudenmukaisuutta koetaan tapahtuneen. Finaalisarjaa pitääkin pelata joka solulla, sillä vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan, mutta toisaalta vaarana on, että tiedostamattomalla tasolla primitiiviset reaktiot saattavat kääntyä meitä vastaan. Välillä olisi hyvä kääntää se toinenkin poski, mutta silti taistella entistä kovemmin, "Kelhis" taiteilee intohimon Skyllan ja apatian Kharybdiksen välimaastossa.

Luvassa on joka solullaan taisteleva Dynamo ja muutenkin huippuluokan viihdettä, kun kaksi kiistatta Suomen parasta futsalpumppua ottavat yhteen Monnarilla klo 15. On korkea aika nousta ylös ja saapua kannustamaan koko Keski-Suomen Dynamo voittoon!

Liput

Aikuiset: 9 €
- Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset ja 10–18-vuotiaat: 5 €
- Alle 10-vuotiailla ilmainen sisäänpääsy

- Kausikortilla: 4/2 € (alempi hinta, jos on kausikortin lisäksi näyttää alennukseen oikeuttava todistus, esim. opiskelijakortti)

Huom. maksu vain käteisellä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat