13.03.2012 ENNAKKO: Runkosarja huipentuu Hirviöluolassa!
14.6.2019 20:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Runkosarja huipentuu Hirviöluolassa!

13.03.2012

Jyväskylässä on aistittavissa jo pudotuspelien tuoksua. TPK Turusta saapuu Hirviöluolaan taistelemaan viimeisistä runkosarjassa jaettavista pisteistä. Vierailla on langanohut sauma kavuta vielä sarjan neljänneksi ja ottaa näin kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Varmaa kuitenkin on, että TPK:n vastus on puolivälierässä Sievi Futsal, kävipä runkosarjan viimeisellä kierroksella mitä tahansa.

joukkuekuva2011-12.jpg(Kuva: KaDy-perhe valmiina runkosarjan päätösotteluun.)

KaDy puolestaan panee kaikkensa likoon puolustaakseen runkosarjan kakkossijaansa. GFT kyykkii kahden pisteen päässä takana, joten varaa pistemenetyksiin ei ole. Tosin Dynamolle – jonka maaliero on GFT:tä parempi – riittänee kakkossijan varmistamiseen tasapelikin olettaen, ettei GFT onnistu murskavoittamaan omassa matsissaan PoPa:a. Kakkossija on erittäin arvokas, sillä se tarkoittaa puolivälierien kotiedun lisäksi myös varmaa kotietua välieriin.

Dynamon puolivälierävastus voi olla mikä tahansa kolmikosta Mad Max, TP-Kaarle, Tervarit. Todennäköisin vaihtoehto näistä on kokkolalainen TP-Kaarle, mutta kuten edelliskierroksilla on nähty – mitä tahansa voi tapahtua. Ks. Futsal-Liigan sarjataulukko.

Turkulaiset ovat olleet viime aikoina melko hurjassa vireessä, mistä kertovat mm. kotivoitot Ilveksestä ja GFT:stä. Dynamon lähimuistissa on puolestaan tappiot Sievi Futsalille ja Ilvekselle; pelillisesti Jyväskylän futsalin lippulaiva on kuitenkin seilannut ihan ok:ssa myötätuulessa. Nyt myötätuulen sopisi näkyä jo tulostaulullakin.

TPK:n ja KaDy:n välinen kohtaaminen Turussa päättyi syyskierroksella sopuisasti lukemiin 2-2. Muuta sopuisaa ei ottelussa sitten ollutkaan. Toivoa sopiikin, että lauantaina Hirviöluolassa nähdään vähemmän parranpärinää ja enemmän futsalia.

TPK:n paras pistenikkari tällä kaudella on ollut Kai Lempinen. KaDy:n tehopörssin ykkösnimenä keikkuu edelleen Jukka Kytölä, vaikka mies onkin jättänyt tehoilun muiden huoleksi viime aikoina. Ehkä lauantaina osuu ”Kajukinkin” lapikkaasta?


m52_jyvaskyla_finland_vs_valencia_spain_14.jpg(Kuva: Jukka Kytölä tekee lauantaina MAALIN, kuten tässä Valenciaa vastaan opiskelijoiden futsalin EM-kisoissa Tampereella. Kuva (c) Markus Kakkonen)

Dynamon sairaslista on tyhjentymään päin, mutta pelikiellon vuoksi poissa TPK-ottelusta on Matias Juvonen. Kyseessä on pikaisen tilastokatsauksen perusteella KaDy-historian toinen liigaottelu, jossa Juvonen ei ole mukana hillumassa.

Tervetuloa Monnarille tarkastamaan KaDy-Hirviön kevätkunto! Erätauolla yleisöä viihdyttää jyväskyläläinen tanssiryhmä Campuksen Koonto!

Otteluemäntänä toimii Jyväskylän yliopisto.


KaDynastia 2012 jatkuu:

Monitoimitalolla,
la 17.3.2012 klo 15:00 alkaen
Kampuksen Dynamo vs. TPK
Liput: 7€/4€

Junnujoukkueet huom! Muistakaa mahdollisuus joukkuelippuun!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat