10.02.2012 ENNAKKO: Ei kompromisseja Kokkolassa
14.6.2019 20:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Ei kompromisseja Kokkolassa

10.02.2012

Kotijoukkue TP-Kaarle tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen kiinni pudotuspelipaikassa. Sen syntinä on tällä kaudella ollut säädytön maalien päästäminen: 16:ssa ottelussa on Kaarlen verkko heilunut komiat 100 kertaa, eniten liigassa. Vastaava luku KaDy:lla on 40, Ilveksen jälkeen toiseksi vähiten liigassa. KaDy varmasti haluaa haastaa Ilveksen vielä kunnon taisteluun runkosarjan voitosta, joten tällaisista kamppailusta sen pitää hakea vain voittoa ilman kompromisseja.

Kaarle otti alkukaudesta kuokkaan Monnarilla selkein 7-3 -lukemin. Tuolloin Dynamo sai kuitenkin varoa yhtäältä Niko Kalliokosken oikean jalan heiluria ja toisaalta pelaamista TP-Kaarlen ehdoilla. Mikäli KaDy huomenna ei päästä peliä aaltoilemaan päästä päähän ja kykenee pitkästä matkasta huolimatta pitämään jalat terävinä, pitäisi kolmen pisteen saaliin olla KaDy-Hirviön ulottuvilla.

KaDy:n Jarkko Ojala pelaa jälleen viime kauden seuraansa vastaan. Ensimmäisessä Kaarle-kohtaamisessa ei osumia syntynyt, mutta miten käy synnynnäisen maalintekijän Kokkolassa?

Se nähdään huomenna!

Futsal-Liigaa:

La 11.2. klo 16
TP-Kaarle (Kokkola) - KaDy
Hollihaan liikuntahalli


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat