20.12.2011 Futsal teki hyvää! KaDy ja JJK kohtasivat, Roosa Nauha voitti
14.6.2019 15:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsal teki hyvää! KaDy ja JJK kohtasivat, Roosa Nauha voitti

20.12.2011

Viime vuonna aloitettu hyväntekeväisyyskohtaamisten traditio sai jatkoa, kun JJK saapui vierailulle KaDy:n kotiluolaan Monnarille. Hienon tapahtuman tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Roosa Nauha -kampanjalle!

KaDy voitti tiukan mutta hyvässä hengessä pelatun ottelun 7-5 (1-2) parannettuaan peliä toisella jaksolla. Viime vuonna futsalkohtaaminen päättyi KaDy:n hyväksi 8-3, joten JJK on selvästi kohentanut tasoaan myös parketin puolella. Dynamo kiittää JJK:ta hyvästä ja rehdistä vastuksesta!

Ottelun kohokohdat olivat JJK:n Mikk Reintamin yleisöä ja pelaajia viihdyttänyt leikkimielinen filmaus sekä KaDy:n Tomi Lahtisenhullaannuttava maalituuletus, jossa mies tanssi ilman paitaa! Myös ensisoittonsa saanut Dynamon uusi ja mahtava kannatusbiisi, jonka jyväskyläläinen FP sai uunista sopivasti tähän otteluun, herätti keskustelua kansan syvissä riveissä. Tästä biisistä kuullaan vielä...

Ottelun todellinen voittaja oli tietenkin Roosa Nauha -kampanja, joka sai tapahtuman lipputulot 1573,35€ ja lisänä vielä Jyväskylän Energian lahjoittaman 1000€, yhteensä siis 2573,35€! Ottelun tuomarit (Timo Onatsu ja Paavo Komppa) tarjosi Keski-Suomen Erotuomarikerhon futsaljaosto. Yleisöä paikalla oli mukavat 323. KaDy-Hirviö kiittää hienoa yleisöä!

Hieno tapahtuma kerta kaikkiaan - futsal teki hyvää! Ensi vuonna toivottavasti uudestaan...

Ottelun tilastot maalintekijöineen ja syöttäjineen voi lukea täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat