13.10.2011  MAAJOUKKUE: Suomelle tasapeli ja tappio
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

13.10.2011 MAAJOUKKUE: Suomelle tasapeli ja tappio

13.10.2011*Päivitetty*

Salihuuhkajien saldoksi kahdesta Slovakiassa pelatusta harjoitusottelusta tuli tasapeli ja tappio

Torstaina Bratislavassa pelatussa harjoitusottelussa puntit tasattiin. Suomi otti ensimmäisellä puoliajalla johdon Panu Aution maalilla, mutta slovakit tasoittivat ottelun 1-1:een toisella puoliajalla. Isännät olivat siinä määrin niskan päällä, että tasapelistä on kiittäminen loistavia torjuntoja tehtaillutta maalivahti Juha Ojanperää.

Perjantai-iltana Malackyssa Slovakia oli kahden maalin verran parempi. Aution ja Risto Salmen maaleilla Suomi pysyi kuitenkin pelissä mukana, ja ottelu ratkesi lopulta Slovakian maaliin Suomen yrittäessä tasoitusta lentävällä maalivahdilla. Lopputulos oli 4-2 (2-1) isäntien hyväksi.

KaDy:n pelaajista tulessa molemmissa otteluissa olivat Jukka ja Mikko Kytölä.