07.12.2010 MAAOTTELU: Juvonen ja M. Kytölä tulessa Irlantia vastaan 13.-14.12.
13.6.2019 13:42 Uutiset / Jaoston pääsivusto

MAAOTTELU: Juvonen ja M. Kytölä tulessa Irlantia vastaan 13.-14.12.

07.12.2010

Päävalmentaja Jouni Pihlaja on valinnut 13.-14.12.
Tampereella ja Jyväskylässä Irlantia vastaan pelattavaan tuplamaaotteluun KaDy:n Matias Juvosen ja Mikko Kytölän.

suomenpalloliittologo.png

KaDy-faneilla onkin nyt oivallinen tilaisuus nähdä kaksi suurta suosikkiaan Monnarilla myös maajoukkuepaidassa. Pelaajat ovat itsekin innoissaan rakkaan kotiyleisönsä edessä edustamisesta.
- Odotan innosta piukeana Monnarilla pelaamista. Katsomossa on varmasti paljon kavereita, vaikka kaikki liikunnan opiskelijat risteilyllä tuolloin ovatkin, kolmen maaottelun ja yhden maalin "Madsen" Juvonen hekumoi.Maajoukkuekasteensa lokakuussa Maltalla saanut KaDy-kapteeni Kytölä on samoilla linjoilla.
- Kihelmöi päästä esiintymään kotiyleisön edessä. Olen jo alkanut fantisoida maalin tekemisestä Monnarilla maaottelussa. Nyt sen toteutuminen ei ole kaukana, maalin toistaiseksi ainoassa maaottelussaan putannut "Komik" virittäytyy futuuriin._kadymds.jpg_.jpgVastustajasta ei ole kovin paljon tietoa, mutta luotto omiin on kova.
- Irlanti on mulle tuntematon vastustaja. Saa nähdä, miten talouskriisi vaikuttaa niiden otteisiin. Toivottavasti eivät tule peliin valmiiksi päät painuksissa. Meillä on hyvä nippu kasassa, ja mä lupaan voiton, jos joku takaa sen, "Madsen" summaa lukaistuaan Suomen kokoonpanon.(Kuva: Matias Juvonen tukka innostuksesta sikin sokin)Kytölän tiedot eivät ole sen paremmat, mutta tavoitteet ovat samat.
- Ei ole tullut oltua kovin kauan näissä kinkereissä, joten en osaa arvioida Irlantia. Stereotyyppisesti olisi helppo veikata fyysistä vastustajaa, mutta tiedä häntä. Kaksi voittoa pitäisi kuitenkin ottaa, "Komik" asettaa riman.Tervetuloa Monnarille seuraamaan huipputason futsalia!
Ti 14.12. klo 19:00 Suomi-Irlanti
Lipun hinnat
Linkit:
Maajoukkue Irlantia vastaan
Maalivahti Juha Ojanperän mietteitä vastustajasta


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat