01.11.2010 Ennakko: KaDy II saa cup-vieraita Tampereelta
13.6.2019 13:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ennakko: KaDy II saa cup-vieraita Tampereelta

01.11.2010

Mikä keskisuomalainen joukkue pääsee pisimmälle Futsal cupissa? FC Liikunnan asettaman haasteen (paikka 4. kierroksella) edessä on tiistaina KaDy II. Siinä missä KaDy:n edustus matkaa keskiviikkona Tampereelle, saa KaDy:n reservimiehistö vastustajan Tampereelta Futsal-Ykkösen AC Estudiantesin hahmossa.

Teekkariporukka ACE on viime vuodet kuulunut Ykkösen ylempään keskikastiin, ja nykyinen kausikin on lähtenyt räväkästi käyntiin kahdella maukkaalla voitolla.

Pelaaja-valmentaja Samu Kytölä kunnioittaa tiistain vastustajaa.
- Taktisella puolella ACE oli viimeisen Ykkösen kautemme kenties paras vastustaja. Yhtenäinen joukkue puolustaa tarkasti, ja lajitekeminen on heillä kaikin puolin kunnossa, "Smaug" jakaa tunnustusta.

ACE oli 2008-2009 ainoa joukkue, jota liiganousuun marssinut KaDy ei onnistunut voittamaan (tasapeli vieraissa ja tappio kotona). Karvaat kohtaamiset on toki kuitattu jo muutamaan kertaan opiskelija- ja treenipeleissä, joissa KaDy Students ja Liiga-KaDy ovat päihittäneet joko ACE:n itsensä tai sen FC Johtajat -johdannaisen.

Nyt tulessa on kuitenkin kautensa nihkeästi aloittanut KaDy II, ja selvää on, että se lähtee rutinoitunutta Ykkösen yläpään joukkuetta vastaan altavastaajan tontilta. Tavoitteet ovat kuitenkin selkeät.
- Sunnuntain tappiollista ottelua FC Liikuntaa vastaan ei kannata liikaa tuijottaa, sillä vastassa on eri tavalla hyvä vastustaja ja ketjutukseen ja pelisuunnitelmaan tulee paljon muutoksia. Meillä ei ole mitään hävittävää, vain henkilökohtaista parannettavaa niin pelaajilla kuin valmennuksellakin. Tavoitteena on yksiselitteisesti pääsy 16 parhaan joukkoon, mutta jos kaadumme, kaadumme saappaat jalassa, "Smaug" julistaa.

Futsal cupin 3. kierroksen ottelu pelataan tiistaina 2.11. klo 19:00 Huhtaharjulla. Otteluun on vapaa pääsy.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat