14.10.2010 KaDy II aloittaa kautensa cupissa
13.6.2019 12:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy II aloittaa kautensa cupissa

14.10.2010

KaDy II:n kausi alkaa perjantai-illan myöhäisottelulla (klo 20:00) Lohikosken Pallokerhoa vastaan. Futsal cupin 2. kierroksen ottelu pelataan myyttisellä Huhtaharjulla. Voittaja saa 3. kierroksella vastaansa ACE:n, Ykkösen porukan Tampereelta.

Harjoitusotteluita KaDy II ei ole pelannut ensimmäistäkään, mutta kakkosen rosteriin kuuluvia miehiä on osallistunut Liiga-KaDy:n harjoitusotteluihin. Kokonaisilla kakkosen ketjuilla ei olla pelattu lainkaan, mutta treenien kova tempo valaa uskoa joukkueen iskukykyyn.

Perjantain kokoonpanon arvuuttelu on innoittanut hevosmiesten tietotoimiston mitä villeimpiin spekulaatioihin. Vaihtaako Dynamo edustus- ja kakkosjoukkueet päittäin liigajoukkueen vaikeamman ohjelman (Ilves vieraissa) takia? Vai nähdäänkö Huhtiksella vain minimaalinen rosteri, että mahdollisimman monen pelaajan oikeus edustaa liigajoukkuetta cupissa säilyisi? Onko totuus jossakin näiden ääripäiden välissä?

Varmaa on vain se, että totuus paljastuu jälleen kerran Huhtaharjulla. Otteluun on vapaa pääsy.

Oman mausteensa kamppailuun tuo myös KaDy:n ja LPK:n tuore yhteistyösopimus. Kentällä joukkueet kamppailevat cupin jatkopaikasta ja Kakkosen voitosta, mutta kulisseissa tahti on aivan toinen: LPK kuvaa kaikki Liiga-KaDy:n kotiottelut, ja vastapalveluksena KaDy:n valmennusjohto vetää osan LPK:n treeneistä.

Linkit:
Smaug Kytölän kommentit arpaonnesta (7.9.2010)
LPK
Futsal cup


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat