07.09.2010 Futsal cupin alkukierrokset arvottu - KaDy II:lle tuttu vastustaja
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

07.09.2010 Futsal cupin alkukierrokset arvottu - KaDy II:lle tuttu vastustaja

07.09.2010

Futsal cupin 1. ja 2. kierros on arvottu. Kampuksen Dynamo II arvottiin suoraan toiselle kierrokselle; vastustajaksi pallomerestä nousi vuosien saatossa hyvinkin tutuksi tullut Lohikosken Pallokerho (LPK). Ottelu pelataan välillä 8.-17.10. Liiga-KaDy tulee muiden liigajoukkueiden tavoin mukaan vasta kolmannella kierroksella.

KaDy II ja LPK kohtasivat viime kaudella kahdesti. KaDy voitti runkosarjan koitoksen niukasti, mutta Keski-Suomen Kakkosen mestaruuden ratkaisseessa finaaliottelussa LPK oli vahvempi. LPK hävisi kuitenkin nousukarsinnat Ykköseen, joten joukkueet jatkavat samassa sarjassa myös ensi talvena.

KaDy:n pelaaja-valmentaja Samu Kytölä kommentoi arpaonnea kiireiltään seuraavasti.
- LPK on tietysti meille vanha tuttu, jonka kuviot ovat hyvin tiedossa. Lohikoskesta kalastamiltani lohilta olen saanut selkeän signaalin: LPK panostaa parin välivuoden jälkeen kunnolla tulevaan kauteen. Vastustajan iskukyky aivan kauden alussa on toki arvoitus, mutta kaikki tietävät, että LPK on ihan ok futsaltiimi - mutta niin olemme mekin, hieman flunssainen Smaug rykii onnistuen vain vaivoin peittelemään innostuksena alkavasta kaudesta.

KaDy on ensimmäistä kertaa mukana cupissa kahdella joukkueella. Koska pelaajat voivat cupissa edustaa vain yhtä joukkuetta, KaDy II:n riveissä tuskin nähdään edustusjoukkueeseen kaavailtuja pelaajia. Kakkosen tavoitteena on päästä kahdeksan parhaan joukkoon, jolloin Palloliitto viimeistään asettaa Dynamot vastakkain (olettaen että myös edustusjoukkue on päässyt yhtä pitkälle).

www.kadyfutsal.net ilmoittaa heti, kun ottelun ajankohta on saatu sovittua.

Linkit:
LPK
Futsal cup

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.