18.08.2010 Miettinen ja Pulkkinen vaihtavat maisemaa - Dynamon treeneissä uusia kasvoja
12.6.2019 23:43 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Miettinen ja Pulkkinen vaihtavat maisemaa - Dynamon treeneissä uusia kasvoja

18.08.2010

Viime viikolla uutisoidun Mikko ”Roiha” Takalan lähdön lisäksi myös Aki ”Känä” Miettinen ja Teemu ”Demus” Pulkkinen ovat muuttaneet pois Jyväskylästä ja siten KaDy:n jokapäiväisestä treeniringistä. Miettisen uusi osoite on Helsingissä, kun taas Pulkkinen palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Savonlinnaan.

Kokenut Miettinen ehti pelata Dynamo-väreissä vain yhden liigakauden ja nousi etenkin kauden keskivaiheilla henkilökohtaisilla taidonnäytteillään KaDy:n avainpelaajaksi ja yleisöjen suosikkipojaksi. Aiemmin Vantaan Veturissa (VALO) improvisaatiofutsalia harrastanut Miettinen kiidättikin futsal-uransa uuteen nosteeseen KaDy-siipien alla: Liigassa ja Cupissa ”Rehtori” nakutteli yhteistehot 14+7 ollen kauden parhaita pisteseppoja.

Pulkkinen edusti KaDy:a myös Ykkösen-debyyttikaudella 2007–08, mutta jätti nousukauden 2008–09 kokonaan väliin jalkapallon ja sitkeiden loukkaantumisten vuoksi. Molemmilla futsalkausillaan Pulkkinen pääsi loukkaantumisista ja vähäisestä ottelumäärästä huolimatta nopeasti jyvälle futsalin saloista ja saalisti hyvässä seurassa kiitettävät tehot. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa ”Teme” pelasi ehjän ja hyvän jäähyväisturnauksen; paluu KaDy-paitaan jossain vaiheessa ei ole neuvotteluosapuolien mukaan poissuljettu ajatus.

Kesän harjoitteluvahvuudessa on ollut jo uutisoitujen Zagrebin-opiskelijavahvistusten – Jussi Kaihlajärven, Riku Pelkosen ja Kimmo Tolvasen – lisäksi muutama muu kokelas; joukkoon mahtuu sen verran lupaavia ja motivoituneita yksilöitä, että uusia pelaajasopimuksia on luvassa. ”Pahvit” kaudelle 2010–2011 sorvataan elo–syyskuun aikana. KaDy-treenirinki tulee käsittämään suunnilleen 3 maalivahtia ja 22 kenttäpelaajaa, joista muutaman kohtaloksi jäänee pelata pelkästään reservijoukkueessa.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat