01.04.2010 SIIRTO: mestarikapteeni Dynamoon!
12.6.2019 14:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

SIIRTO: mestarikapteeni Dynamoon!

01.04.2010

Ilveksen kapteeni Juha-Pekka Torvinen siirtyy KaDy:yn kahden vuoden sopimuksella. Tuore Suomen mestari on Dynamon toisen liigakauden ensimmäinen värväys.

uusivahvistus.jpg

Jo pitkään työstetty siirto vahvistui keskiviikkoiltana Torvisen siviilityökuvioiden selvittyä.
- Ilvestä ei ollut helppo jättää, mutta halusin uuden haasteen uralleni. Jyväskylä on vireä urheilukaupunki ja KaDy nouseva joukkue, jossa on todellinen tekemisen meininki. Myös uusi upea kotisali (Monitoimitalo) teki vaikutuksen, Torvinen, 26, valottaa siirtonsa taustoja.

Futsal-Liigan parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi valitun Torvisen tuloa varrotaan KaDy-leirissä asiaankuuluvalla innolla.
- Torvinen on äärimmäisen sähäkkä ja taitava pelaaja, mutta ennen kaikkea voittajaluonne, joka tuo KaDy-perheeseen arvokasta kokemusta kovista peleistä. Miestä odottaa johtava rooli eteenpäin pyrkivässä joukkueessa. Siirron sanoma on yksiselitteinen: me olemme tosissamme, pelaaja-valmentaja Samu Kytölä paukuttaa.

Kaudella 2009–2010 Torvinen kairasi tupsukorville runkosarjan 18 ottelussa tehot 6+6. Pudotuspeleissä Torvinen kantoi kapteenin vastuuta esimerkillisesti; viiden playoff-kamppailun saldoksi tuli muhkea 3+4.

Sopimuksen myötä KaDy saa riveihinsä yhden suomalaisen futsal-historian kokeneimmista maajoukkuepelaajista; Torvinen on pukenut Suomi-paidan päälleen 42 koitoksessa, joissa mies on iskenyt peräti 58 maalia. Päävalmentaja Jouni Pihlaja valitsi Torvisen myös pääsiäiseksi Englantiin matkaavaan maajoukkueeseen.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat