12.02.2010 ENNAKKO: Kakkosdivarin finaali - ei kolmea ilman neljättä?
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

12.02.2010 ENNAKKO: Kakkosdivarin finaali - ei kolmea ilman neljättä?

12.02.2010

Keski-Suomen piirin kakkosdivarin massiivinen runkosarja on kahlattu läpi, ja edessä ovat sijoitusottelun muotoon puetut ratkaisun hetket. Lähes universaalisti on tapana hoitaa lämmittelyaktit ennen pääesiintyjää, mutta lauantaina Huhtaharjulla toimitaan toisin: finaali aloittaa pelipäivän klo 16:30. Sarjavoitosta ja karsintapaikasta valtakunnalliseen Futsal-Ykköseen mittelevät tutut kiistakumppanukset Kampuksen Dynamo II ja Lohikosken Pallokerho.

Nilkkavaivaista Ville Toivasta lukuun ottamatta koko KaDy:n pelaajakatras on terveenä, joten lähtökohdat olisivat lähes optimaaliset, ellei Ville Ruuska jättäisi ottelua väliin protestina piirin päätökselle olla jakamatta voittajalle pokaalia.
- Liigajoukkueen samanaikainen peli Turussa ei heikennä joukkuetta, sillä yhtään Kakkosessa edustuskelpoista pelaajaa ei lähtenyt Turkua valloittamaan. Ruuskan isällisiä otteita tarvittaisiin toki, mutta emme ole yhden miehen joukkue: viime vuonnakin veimme finaalin ilman "Vaaria", pelaaja-valmentaja Samu Kytölä muistuttaa.

KaDy II lähtee finaaliin tavoittelemaan KaDy-perheen neljättä perättäistä Kakkosen voittoa. Henkinen yliote lienee Dynamolla, sillä joukkue voitti runkosarjan viimeisen kierroksen ottelussa juuri LPK:n 3-2 nousten näin runkosarjan piikkipaikalle.

Tätä kovatasoisempaa futsalia ei Keski-Suomessa ilmaiseksi näe, joten kannattaa saapua lauantai-iltapäivän ratoksi Huhtaharjun piippuhyllylle.

Linkit:
LPK

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.