Kesätyötä nuorelle
12.4.2019 16:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kesätyötä tarjolla!

Hei sinä KaDy-juniori!

Haluaisitko tienata hieman taskurahaa vaikkapa uusia futsal- tai futisvarusteita varten?

Kampuksen Dynamo hakee 15-17-vuotiasta nuorta Streetfutis-turnauksen koordinaattoriksi. Työ on määräaikainen kesätyö, ja sen kesto on n. 2 viikkoa.

Kesätyö alkaa 3.6.2019 ja päättyy 16.6.2019. Työaika on yhteensä 45 h kahden viikon aikana, ja siitä sovitaan tarkemmin seuran ja toimeen valitun nuoren kesken. Ensimmäisellä viikolla tulet työskentelemään n. 15 h, toisella n. 30 h. Palkkaus on 10€/h. Huomaathan että sinun tulee olla täyttänyt 15-vuotta viimeistään työn alkamishetkellä, eli 3.6.2019.

Työtehtävänäsi tulee olemaan turnauskoordinaattorin tehtävät 16.6. Jyväskylässä pelattavassa Streetfutis-tapahtumassa. Tulet osallistumaan tapahtuman järjestelyihin ennen turnausta ja sen aikana; vastuullesi kuuluu mm. ottelulistojen kokoaminen, aikataulujen suunnittelu, ottelutulosten kirjaaminen, turnaukseen osallistuvien joukkueiden tiedottaminen, ym. yhdessä sovitut työtehtävät. Tulet toimimaan yhdessä muiden seuran työntekijöiden ja tapahtumassa mukana olevien henkilöiden kanssa. Opastamme sinut työtehtäviisi ja olemme apunasi aina tarvittaessa.

Hae siis mukaan mukavaan ja rentoon joukkoomme pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.4.2019 mennessä. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen anne.korkiaaho@gmail.com. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit juuri sopiva henkilö turnauskoordinaattoriksi ja millaisia työelämätaitoja sinulla on. Voit liittää hakemukseesi myös kuvan.

Mikäli kaipaat lisätietoja työtehtävästä tai mistä tahansa muusta kesätyöhön liittyvästä asiasta, voit laittaa viestiä joko yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen tai soittaa numeroon 044-5956256/ Anne. Odotamme hakemustasi!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat