B-tyttöjen kausi päätökseen
20.3.2019 13:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

B-tyttöjen hieno kausi sai päätöksensä Seinäjoella

B-tytöt ahkeroivat viime viikonloppuna futsal-kautensa päätökseen Seinäjoen SM-turnauksessa. Turnausurakka tuotti 3 voittoa, 1 tasapelin ja 1 tappion. SM-turnaus oli todella tiukka ja tasainen, sillä tytöt pelasivat 0-0 tasapelin turnauksen voittaneen Gamlakarleby Bollklubin (GBK) kanssa. Ennen tätä turnausta B-tytöt olivat tehneet vastustajistaan selvää jälkeä voittamalla Tampereen piirin T18-piirisarjan, Keski-Suomen piirin naisten harrastesarjan sekä SM-turnauksen karsintaottelun.

Lauantaina voitto NuPS:a vastaan tuli niukasti 2-1, mutta seuraava peli päättyi kauden ensimmäiseen tappioon Ilves FS:n viedessä pisteet lukemin (4-1). Viimeinen peli päättyi tasaisiin 0-0 lukemiin GBK:ta vastaan. Sunnuntain pelit päättyivät 1-0 ja 2-1 voittoihin, ja lopputuloksena näin ollen turnauksen 5. sija.

Turnaus tyydytti joukkueen kapteenia Moona Korhosta:

- Turnaus meni joukkueen osalta ihan hyvin, vaikka tuloksellisesti se oli pettymys. (Päävalmentaja) Mikon puuttuminen tietenkin vaikutti pelaamiseemme, mutta kuitenkin jokainen antoi kentällä kaikkensa. Joukkueet olivat tosi kovatasoisia, eikäturnauksessa ollut helppoja pelejä. Meille pahimmaksi vastustajaksi osoittautui Ilves Tampereelta, jolla oli paljon hyviä yksilöitä (1-4 tappio). Hyviä juttuja turnauksessa oli kovatasoiset ja kehittävät pelit.

- Voisin sanoa joukkueemme kehittyneen tällä kaudella paljon niin joukkueena kuin yksilöinäkin, vaikka kehitettävää on vielä paljon jatkossakin. Tästä jatketaan treenaamalla kovaa ja ensi vuonna päästään toivottavasti uudestaan SM-lopputurnaukseen. Nyt otetaan kuitenkin pieni lepo, jonka jälkeen alkaa keskittyminen kesän turnaukseen ja Italiaan.

Tyttöjen päävalmentaja Mikko Kytölä puolestaan oli hieman kaksijakoisissa tunnelmissa:

- Tavoitteena oli saada vyölle tiukkoja ja kilpailullisia pelejä ja voittaa turnaus. Pääsy välieriin jäi maalierosta kiinni, joten tuloksellisesti viikonloppu oli pettymys. Harmillisesti hävisimme tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien vain yhden pelin, ja se osui tähän SM-lopputurnaukseen. Oppia kuitenkin tuli varmasti, ja ensi vuonna yritämme uudestaan.

- Joukkue on kehittynyt todella paljon viime kaudesta, joka oli tytöille ensimmäinen kunnon kosketus futsaliin. Tuolloin Jukan valmennuksessa tytöt saivat tosi hyvät pohjat, joiden päälle on tällä kaudella ollut varsin kivutonta rakentaa. Eniten olemme kehittäneet teknisiä valmiuksia ja kykyä nopeaan päätöksentekoon. Pelkojen selättäminen ja voittamaan oppiminen ovat olleet myös paljon tapetilla ja näissäkin olemme kehittyneet selvästi.

- Ryhmä on ollut todella yhtenäinen ja motivoitunut. Pelaajat ovat futsal-hulluja kuten valmentajansakin, ja mikäs sen parempi lähtökohta kehittyä!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat