31:13 Ahmadi (Akseli Tiensuu) 7–4
33:37 Kaisto (Manu Kuisma) 7–5
36:18 Mika Jussila (Matti Jussila) 7–6
39:59 Ítalo Henrique 8–6

Dynamo jatkoi viikonlopun kotituplaa sunnuntain alkuiltapäivässä pelillä Mad Maxia vastaan. Koskilaiset tarjosivat yllättävänkin kovan vastuksen. Lopulta Dynamo piti kolme pistettä Jyväskylässä lukemin 8–6.

Mad Max aloitti pelin hyvällä sykkeellä ja ensimmäinen maali syntyi, kun peliä oli pelattu vasta 7 sekuntia. Eero Kaisto pääsi yllättämään Niila-Ville Laitisen KaDy-puolustuksen nukkuessa kulmapotkutilanteessa. Mad Max jatkoi tehokasta tilaisuuksien hyödyntämistä ja onnistui vielä kahden Matti Jussilan laukoman maalin turvin menemään 0–3-johtoon ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana.

Jere Intala pääsi tuulettamaan hatullisen maaleja. (Kuva Iiro Väänänen)

Dynamo otti lopulta pelin hallinnan ensimmäisen jakson toisella puoliskolla. Ajassa 10:41 Jere Intala avasi KaDyn maalitilin. Maalinteossa kunnostautuivat myös Jailson ja Bene Filppu. Näin Dynamo oli tullut tasoihin. Vielä pari minuuttia ennen jakson loppua Jere Intala onnistui toistamiseen. Pitkän jakson päätteeksi KaDy lähti tauolle 4–3-johdossa.

Koko toinen jakso jatkettiin vahvaa taistelua, ja pisteet olisivat luonnollisesti maistuneet myös vieraille. Tilanteita piisasi kentän molemmissa päissä ja "Mäxit" yrittivät pisteille viimeiseen asti.

Jere Intala kasvatti jyväskyläläisten johtoasemaa ajassa 23:25 viimeistelemällä hattutemppunsa. Kun myös Jailson oli näyttänyt toistamiseen maalintekotaitojaan, ryhtyivät koskilaiset yrittämään kavennusta ottamalla Mika Jussilan lentäväksi maalivahdiksi. Newton Jr. pääsi lopulta karkaamaan ylivoimapyörityksen alta pallonriiston avulla maalintekoon ja toimitti pallon tyhjiin.

Dynamo kesti Mad Maxin loppurynnistyksen. (Kuva Iiro Väänänen)

Vaikka Dynamo oli ehtinyt ottaa neljän maalin johdon 30 minuutin virstanpylväälle tultua, onnistuivat koskilaiset tulemaan vain yhden maalin päähän Matin Ahmadin, Eero Kaiston ja Mika Jussilan tehtyä maalin mieheen. Ahmadin kauden avausmaali oli läpiajo, Kaisto laukoi kaukaa Manu Kuisman tehdessä maskia maalilla, viimeksimainittu maali oli ylivoimakuviolla jauhettu.

Lopulta Dynamo kesti 5 vs. 4 -ylivoiman alla loppuun asti. Peli huipentui ajassa 39.59 jälleen Ítalo "Bob" Henriquen maaliin: taituri riisti pallon ja kuljetti sen tyynesti Mad Maxien tyhjään maaliin kun kellossa oli enää sekunti. Näin loppulukemiksi kirjattiin niukka 8–6-kotivoitto.

Joukkueiden parhaina palkittiin KaDyn hattutemppuilija Jere Intala sekä Mad Maxeille kaksi maalia taikonut, KaDya lokakuussa Uefan Mestarien Liigassa edustanut Eero Kaisto. Myös toinen lainamies Mäxeistä, ex-kady Tomi Lahtinen, pelasi tänään kakkosketjun pohjapelaajana vahvan pelin, vaikka jäikin maaleitta.

KaDyn P19-nuoriso-osasto oli tänään kokonaisuudessaan poissa kokoonpanosta, sillä heillä oli oma ratkaiseva liigaottelunsa Kangasalla. P19-pojat hoitivat hommat kotiin 1–2-vierasvoitolla Viljami Ihalaisen viimeisteltyä molemmat maalit aivan ottelun loppuhetkillä. Näin KaDyn P19-joukkue jatkaa P19-Futsal-Liigan jatkokarsintaan, jonka voittaja etenee lopputurnaukseen pelaamaan ikäluokan Suomen mestaruudesta.

KaDyn miesten seuraava peli on lauantaina 25.2. pelattava kärkiottelua Kemissä. Sen jälkeen miesten Futsal-Liiga jää kahden viikon maajoukkuetauolle. Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 18.3., kun Dynamo kohtaa Riemun Jyväskylän derbyssä.

Seuraava ottelu:
la 25.2. klo 18.00 Tervahalli, Kemi
FC Kemi – KaDy

Tilastot

8 - 6

Mad Max
0'MaaliKaisto Eero
8'MaaliJussila Matti
9'MaaliJussila Matti
10'MaaliIntala Jere
14'MaaliFilppu Bene
17'MaaliIntala Jere
23'MaaliIntala Jere
31'MaaliAhmadi Matin
33'MaaliKaisto Eero
36'MaaliJussila Mika
39'MaaliBob Italo Henrique