14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

MuSaFutsal - KaDy   5 - 4

Pori, Urheilutalo

RAPORTTI: KaDyn hieno taistelu ei aivan riittänyt. MusaFutsal vei kotonaan voiton maalein 5-4.

Kuva: Kari Saha / @urheilusuomi.com

Kampuksen Dynamon naiset suuntasivat lauantaina Poriin haastamaan sarjakärkeä MuSaFutsalia. KaDyn kannalta peli sai hyvin synkän alun, kun MuSa meni jo ajassa 00:08 Anni-Elina Luotosen osumalla johtoon ja heti ajassa 03:01 Netta Hannula nosti MuSan kahden maalin johtoon. KaDy ei tästä kumminkaan hätkähtänyt, ja kun prässi saatiin puremaan, Taimi Hakkarainen kavensi pelin ensimmäisellä liigamaalillaan ajassa 03:43 tilanteeseen 2-1. Seuraava maali nähtiin ajassa 11:44, kun Anna-Kaisa Hannuksela pääsee pallonriistotilanteessa nostamaan pallon Heidi Malkille laitaan, joka etenee laidassa ohittaen vastustajan ja sijoittaa pallon kylmän viileästi alanurkkaan tasoittaen pelin 2-2. Vielä ennen puoliajan loppua Kampuksen Dynamo pääsee heiluttamaan MuSan maaliverkkoa Heidi Malkin katkaistua porilaisten maalivahdin Martta Perälän syötön, jonka jälkeen Malkki tarjoilee pallon maalin eteen Hakkaraiselle, joka tekee päivän toisen maalinsa ajassa 19:49. Tauolle siirrytään lukemissa 2-3.

Toinen puoliaika alkaa KaDyn naisilta vahvasti heidän luodessaan monia hyviä maalintekoyrityksiä. MuSa kuitenkin tasoittaa pelin 3-3 ajassa 25:06 Hannulan laukoessa pallon maaliin. KaDy nousee jälleen johtoasemaan Malkin viimeisteltyä päivän toisen maalinsa Iina Markkasen syötöstä ajassa 28:12. MuSa kuitenkin vastaa tulella tuleen noustessaan jälleen tasoihin Elina Setälän laukoessa maalin vain yksitoista sekuntia myöhemmin (28:23). Toisen puoliajan edetessä Kampuksen Dynamolla tulee virheet täyteen, ja hetkeä myöhemmin Luotonen pääsee yrittämään maalia kymppimetrisellä ajassa 34:18. Aliisa Terävä kuitenkin torjuu upeasti Luotosen kovan vedon pitäen lukemat yhä 4-4.Pelin viimeinen maali nähtiin ajassa 35:41, kun KaDy rikkoo ja MuSa pääsee jälleen kympille. Tällä kertaa Luotonen ei kuitenkaan erehdy, vaan laittaa pallon maaliin ja vie samalla MuSan 5-4 johtoon. Huolimatta KaDyn vimmatusta prässistä ja hyvistä paikoista, peli päättyy kotijoukkueen niukkaan voittoon. KaDyn parhaana pelaajana palkittiin Heidi Malkki (2+1).

Tilastot
MuSaFutsal

5 - 4

0'MaaliLuotonen Anni-Elina
3'MaaliHakkarainen Taimi
3'MaaliHannula Netta
11'MaaliMalkki Heidi
19'MaaliHakkarainen Taimi
25'MaaliHannula Netta
28'MaaliMalkki Heidi
28'MaaliSetälä Elina
35'MaaliLuotonen Anni-Elina

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.