Huhtasuo YK, Jyväskylä

Tasapeliin Toholammin kanssa

OTTELURAPORTTI: KaDy N2 - TU, Huhtasuon koulu, 14.11.2021

Lopputulos: 1-1 (1-0)

Sunnuntaisen isänpäivän kunniaksi KaDy N2 pelasi tiukan Naisten Futsal-Ykkösen kamppailun Huhtasuolle vieraaksi saapunutta Toholammin Urheilijoita vastaan. Ottelu herätti etukäteen aika lailla huolta dynamolaisten riveissä, sillä sairastelujen ja muiden poissaolojen takia pelaajamäärä uhkasi jäädä todella pieneksi. Joukkue kuitenkin saatiin kasaan, ja uusia aluevaltauksiakin tehtiin, kun maalivahtina sekä naisten edarin että N2:n riveissä pelaava Aliisa Terävä pelasi elämänsä ensimmäisen futsal-pelin kenttäpelaajana.

Ennakkoon KaDyn riveissä tiedettiin keskipohjalaisesta vastustajasta kovin vähän, mutta kun pallo oli jo ottelun alkuminuuteilla kilahtanut kahteen otteeseen Vilhelmiina Bomin vartioiman KaDy-maalin tolppiin, oli selvää, että vaarallinen ja vaikea vastustaja tämä sarjatulokas on.

TU haki ratkaisua tulisilla vedoilla, KaDy pyrki enemmän rakentelemaan maalipaikkoja syöttelemällä. Ensimmäisellä jaksolla Dynamolla oli useita mahdollisuuksia avata maalitili, mutta viimeistelyssä oli toivomisen varaa, ja viimeisenä lukkona KaDyn aikeiden tiellä oli mainiota maalivahtipeliä TU:n maalilla esittänyt Viivi Turunen. Kun pelikellossa oli 10:04, saatiin hienon syöttökombinaation jälkeen pallo pelattua takatolpalle Anni Oksaselle, ja KaDy siirtyi vihdoin 1-0 -johtoon. Annille tämä oli kauden kolmas maali. Ensimmäisellä jaksolla ei lisämaaleja nähty, joten tauolle siirryttiin Dynamon niukassa johdossa.

Jos KaDy oli hallinnut ensimmäistä jaksoa, oli toinen jakso tasaisempi, ja Vilhelmiina Bom sai KaDyn maalilla venyä useisiin tärkeisiin torjuntoihin. Kun toista jaksoa oli pelattu reilut 12 minuuttia, pääsi TU:n Anette Huhtala laukomaan ottelun tasoihin. Molemmat joukkueet hakivat tosissaan voittomaalia, mutta enempää täysosumia ei nähty, ja hieno, tasainen ottelu päättyi lukemiin 1-1.

KaDyn parhaana pelaajana palkittiin Vilma Terävä, vierasjoukkueelta Anette Huhtala.

Kokoonpano: Vilhelmiina Bom, Essi Kaattari, Saaga Hanski, Maija Kentta, Anni Oksanen, Taimi Hakkarainen, Alina Nieminen, Saana Vestola, Aliisa Terävä, Vilma Terävä, Saana Kakkonen

KaDyn maalit:
1-0 Anni Oksanen (Saana Vestola)

Kuva: Hanna Mäkinen

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.