2
LOK
14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

FC Sport J - KaDy   0 - 8

Vamian Hansakampus

ENNAKKO: Naisten Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina

LA 2.10.2021

Naisten Futsal-Liiga

Klo 14.00

Vamian Hansakampus, Vaasa

FC Sport J – KaDy

Livelähetys: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Naisten Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina ja KaDyn naiset lähtevät 5. liigakauteensa. Kaudelle 2020-21 lähdettäessä seurassa määriteltiin joukkueelle korkeat tavoitteet; ensimmäisellä kaudella pudotuspeleihin, sitten mitalipeleihin ja kolmivuotistavoite on pelata mestaruudesta. Viimeksi päättyneellä kaudella naisten sijoitus oli runkosarjassa kuudes ja ennen kautta asetettu tavoite pudotuspelipaikasta saavutettiin. Tulevalle kaudelle lähdetään mitalipelit silmissä.

Tulevaan kauteen valmistautuminen on aloitettu hyvissä ajoin ja pari pelattua harjoitusottelua kauden alla antavat osviittaa, että suunta tekemisessä on oikea. Joukkueella on kokoonpanossa tiivis iskuryhmä, muutama pelaaja on aiemmalta kaudelta jäänyt pois ja joukkueeseen on uutena pelaajana saapunut Emilia Nurkkala (aiempi seura KP-V etu). KaDyn päävalmentajana jatkaa Mikko Kytölä:

-Preseason on ollut siinä mielessä hieman katkonainen, että olen itse joutunut olemaan paljon poissa maajoukkue- ja Champions League -kiireiden takia. Joukkueen nuori runko on kuitenkin säilynyt hyvin kasassa, ja se on auttanut oikeanlaisen kulttuurin ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

-Vaikka kokemusta ja taitoa lähti kesällä joukkueesta, näen meidän iskuryhmän entistä kilpailukykyisempänä ja valmiimpana uuteen kauteen. Sport vieraissa on hyvä mittari kauden alkuun. Haluamme kehittää peliämme kauden edetessä ja olla vahvimmillamme kevään ratkaisupeleissä.

Lauantaina matkataan Vaasaan FC Sport J:n vieraaksi. Sport on aina yhtä kiperä vastustaja omalla kotikentällään, joka on selkeästi kenttänä pienimmästä päästä liigassa. KaDyn naisten liigahistoriassa vieraskentältä ei ole vielä pystytty ottamaan voittoa, joten jälleen lähdetään kääntämään tilastoja uuteen suuntaan.

KaDyn naisten kapteeni Henni Parkkinen ennakoi tulevaa sarja-avausta seuraavasti:

-Joukkue on pitkään odottanut pelien alkamista ja peli-intoa varmasti löytyy. Kauteen valmistautumisesta on tehnyt haastavaa päävalmentajan poissaolot, mutta viime kaudella on jo opittu ottamaan vastuuta myös pelitapahtumissa.

-Sport on haastava vastus erityisesti kotikentällään. Odotettavissa on kovia 1v1 vääntöjä ja nopeita tilanteen vaihdoksia kentän koosta johtuen. Joudutaan hieman mukauttamaan pelisysteemiä, mutta toisaalta haasteet on tiedostettu ja niitä varten on treenattu.

- Mahtavaa päästä taas pelaamaan!

Ottelun näet livenä Ruutu+ - palvelusta! VAMOS!

Tilastot
FC Sport J

0 - 8

7'MaaliVestola Saana
22'MaaliVestola Saana
22'MaaliMalkki Heidi
26'MaaliTerävä Vilma
27'MaaliTerävä Vilma
29'MaaliMalkki Heidi
35'MaaliNieminen Alina
37'MaaliVestola Saana