28
MAR
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - FTK-Tornio  5 - 4

Monitoimitalo, Jyväskylä

​KaDyn naiset vihdoin Monnarilla!

Naisten Futsal-Liiga
SU 28.11.2021 klo 16:00
Ässä-Areena, Jyväskylän Monitoimitalo

KaDy – FTK-Tornio

Ottelustriimi:https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Marraskuun loppua jo eletään, ja vasta nyt pääsevät KaDyn naiset kotiparketilleen Monnarin Ässä-Areenalle, kun vastaan asettuu Naisten Futsal-Liigan ottelussa FTK-Tornio.

Alkukauden varsin vaisusti pelannut FTK on viimeisissä peleissään osoittanut selviä piristymisen merkkejä, mistä parhaana osoituksena 10-3 -murskavoitto sarjanousija RaiFusta. Viime viikonloppuna FTK hävisi jatkoaikatrillerissä FC Halikolle 3-4. KaDy vastaavasti kärsi huippuvireisen HIFK:n vieraana 0-4 -tappion.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla: FTK seitsemän pisteen turvin kahdeksantena, ja KaDy kaksi peliä vähemmän pelanneena yhdeksäntenä, pisteen päässä torniolaisista.

FTK-Tornion pelaajista kannattaa nostaa erityisesti esille Ilves FS:stä kotikonnuilleen palannut vaarallinen, maajoukkueenkin vakiokalustoon kuuluva pivot-pelaaja Tiia Juntikka sekä taitava ja kokenut Maria Keränen.

KaDyn tehopelaajia alkukaudesta ovat olleet liigan pistepörssin kärkisijoilla koko alkukauden viihtynyt Saana Vestola (tehot 4+5), ja Vilma Terävä (4+2). Dynamon pelaajisto on kärsinyt koko syksyn loukkaantumisista, ja pienehköllä rosterilla lähdettäneen sunnuntaina FTK:n kaatoonkin. ”Iskuryhmäksi” nimetty nippu on kuitenkin siipirikkoisenakin valmis haastamaan torniolaiset. Odotettavissa on jännittävä ja taatusti viihdyttävä ottelu!

Ottelu näkyy suorana Ruutu + -palvelussa, mutta muistathan, että futsal on parasta paikan päällä! Pääsyliput 8€/4€. Omat juniorit ilmaiseksi. Tervetuloa kannustamaan KaDy voittoon!

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. FTK-Tornio
KaDy: 6 ottelua, 1 voitto, 5 tappiota, maaliero 12 – 24

FORZA DYNAMO!

Kuva: kalevih17.kuvat.fi

Tilastot

5 - 4

FTK-Tornio
4'MaaliVestola Saana
9'MaaliAlamikkotervo Tuuli
9'MaaliKeränen Anna
15'MaaliParkkinen Henni
43'MaaliToivanen Laura
44'MaaliAirikainen Kirsi
44'MaaliJuntikka Tiia
44'MaaliFront Jenna

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.