KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

FC Halikko - KaDy   2 - 3

Salohalli

Mollivoittoinen viikonloppu

KaDyn naisten tuplaviikonloppu päättyi sunnuntaina 2-3 jatkoaikavoittoon FC Halikkoa vastaan. Tasaisen ottelun varsinainen peliaika päättyi 2-2 (1-1), vaikka paikkoja olisi ollut molemmilla joukkueilla tehdä enemmänkin maaleja, mutta lopulta KaDy sai tehtyä voittomaalin jatkoajalla.

Ensimmäinen puoliaika alkoi KaDyn pallonhallinnalla ja maali oli muutamaan otteeseen jo lähellä, mutta palloa ei saatu hyvistä tilanteista huolimatta sisään. Peli eteni KaDyn pyörittäessä peliä, pääsemättä kuitenkaan enää niin hyvin maalipaikoille. FC Halikko alkoi pikkuhiljaa pääsemään peliin mukaan ja pystyi aiheuttamaan painetta Dynamon maalille etenkin vastahyökkäysten ja erikoistilanteiden kautta. Lopulta ottelun avausmaali syntyi ajassa 17:58, kun Laura Lehtonen laukoi sivurajasta pallon kohti maalia ja Nella Saukkio pääsi laittamaan riparin sisään. KaDy ei kuitenkaan tästä lannistunut ja onnistuikin tasoittamaan pelin vielä ensimmäisen puoliajan lopulla ajassa 19:35, kun Heidi Malkki pääsi nousemaan pallon kanssa ja laukoi FC Halikon maalivahdin ohi. Tauolle mentiin siis tasatilanteessa 1-1.

Toisella puoliajalla vajaan kuuden minuutin pelin jälkeen FC Halikko otti ottelussa toista kertaa johtajan aseman, kun Laura Lehtosen kova laukaus Elli Laaksosen siirrosta painui Dynamon verkon yläkulmaan. Tasaisessa ottelussa tasoittavaa maalia haettiin varsinaisen peliajan loppupuolille saakka, kunnes ajassa 37:17 Heidi Malkki iski päivän toisen maalinsa Vilma Terävän esityöstä. Varsinainen peliaika päättyi siis tasatulokseen 2-2, jonka jälkeen siirryttiin viiden minuutin mittaiseen jatko-otteluun.

Viikonlopun viimeiselle viidelle minuutille lähdettiin taisteluasenteella, ja voittoon tarvittava maali syntyi ajassa 41:42 Niina Talvensaaren tekemänä Alina Niemisen antamasta sivurajapotkusta. FC Halikko pyrki tasoihin vielä ylivoimapelaamisella, mutta Dynamo puolusti tiiviisti omaa maaliaan ja otti ottelusta lopulta kaksi pistettä tuloksella 2-3.

Dynamon parhaana palkittiin läpi viikonlopun pirteästi pelannut Heidi Malkki, FC Halikon parhaana palkittiin 1+1 tehot tehnyt Laura Lehtonen.

KaDyn seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina 27.2. kotiparketilla Monnarilla kello 17.00, kun vieraaksi saapuu FC Nokia!

Tilastot
FC Halikko

2 - 3

17'MaaliSaukkio Nella
19'MaaliMalkki Heidi
25'MaaliLehtonen Laura
37'MaaliMalkki Heidi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.